200x200

Єдина Країна! Единая Страна!
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Головна » 2021 » Вересень » 13 » Свято спорту
13:54
Свято спорту

Традиційно на початку осені в Україні відзначають День фізичної культури та спорту. Це свято уособлює силу духу, незламність, мужність та патріотизм. Спорт залучає до своїх лав прихильників здорового способу життя, продовжувачів традицій українського народу.

Звісно, здобувачі освіти Арбузинського професійного аграрного ліцею також долучилися до святкування. Ліцеїсти всіх груп взяли активну участь у змаганнях з різних видів спорту: волейбол, шашки, дартс, елементи футболу та баскетболу.

    

  

У змаганнях, як і належить, завжди є щасливі переможці. Отже, перше місце вибороли здобувачі освіти групи № 21 професії Кухар; Кондитер. Друге місце розділили група № 51 професії Офісний службовець (бухгалтерія) та група № 49 професії Оператор комп’ютерного набору; Лаборант хіміко-бактеріологічного аналізу. І третє почесне місце здобула група № 19 професії Тракторист-машиніст с/г виробництва; Слюсар з ремонту с/г машин і устаткування. Переможців нагородили перехідним кубком, грамотами та солодкими призами.

Всі учасники та вболівальники спортивно-розважального свята отримали задоволення від активного відпочинку та спілкування, а також заряд енергії та сили.

Переглядів: 254 | Додав: Mells_24_08 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: