08:37 Міжнародний день кухаря та кулінара | |
Щорічно 20 жовтня майстри кулінарної справи всього світу відзначають Міжнародний день кухаря та кулінара. З цієї нагоди майстер виробничого навчання Левіна Валентина Георгіївна та учні груп професії Кухар; кондитер провели веселе свято. У ході заходу ведучі ознайомили учнів з історією професії, її значенням в житті людини, професійними якостями, знаннями та досвідом кухаря. Учні взяли участь у професійних конкурсах, вікторинах, оцінили виставку кулінарних виробів та показ сучасного спецодягу для кухарів.
В нашому ліцеї історія професії кухар розпочалася у 1982 році. За цей час підготовлено близько 2340 фахівців. Приємно відзначити, що сімейні традиції переходять із покоління в покоління: зараз у ліцеї навчаються діти, а то й внуки наших випускників. На старих фото з радістю впізнають своїх батьків, які зображені в тому ж віці, що і вони зараз. На завершення директор ліцею Петренко Людмила Миколаївна висловила найщиріші вітання зі святом, побажала майбутнім кухарям міцного здоров'я, наполегливості, відповідальності, майстерності та легкого навчання улюбленій справі. | |
|
Всього коментарів: 0 | |