200x200

Єдина Країна! Единая Страна!
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Головна » 2016 » Червень » 14 » Педагогічний ярмарок
09:08
Педагогічний ярмарок

08 червня 2016 року в Арбузинському ПАЛ відбулося підсумкове відкрите засідання методичної комісії професій Лаборант хіміко-бактеріологічного аналізу; оператор комп'ютерного набору, Офісний службовець (бухгалтерія), Обліковець з реєстрації бухгалтерських  даних. у формі педагогічного ярмарку.  На заході крім членів методичної комісії були присутні голови інших МК, методист та старший майстер.

На засіданні розглядалися такі питання:

  1. Аналіз методичної роботи.
  2. Моніторинг навчальних досягнень учнів з професійно-теоретичної та професійно-практичної підготовок.
  3. Результати перевірних робіт та виробничої практики.
  4. Самоосвіта членів МК
  5. Інтерактивні підходи до викладання предметів професійно-теоретичної та професійно-практичної підготовок.
  6. Розвиток творчих здібностей учнів.

         Всі члени МК доповідали  про результати  своєї роботи за навчальний рік.  Викладачі та майстри виробничого навчання ділилися своїм досвідом проведення уроків, матеріалами, які використовують під час проведення стандартних та нестандартних уроків, прикладами застосування ІКТ на уроках  професійно-теоретичної та професійно практичної підготовок. Також, були представлені матеріали про проходження  учнями виробничої практики на підприємствах району.

 Голова методичної комісії Димова Т.В. презентувала  та прокоментувала моніторингові дослідження  рівня  навчальних досягнень учнів..

На звичайному ярмарку – прибутки, а на педагогічному – здобутки. Після засідання МК, всі присутні ознайомилися  з   виставкою напрацювань, на якій були представлені: розробки уроків теоретичного навчання, виробничого навчання, відеоматеріали, творчі роботи учнів, паспорти кабінетів і лабораторій.  Присутні гості високо оцінили підготовку та обрану нетрадиційну форму  проведення відкритого засідання методичної комісії, подякували за цікавий, змістовний, ефективний методичний захід.

  

Переглядів: 402 | Додав: pryzhyhalinskyimaxim | Рейтинг: 2.7/3
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: