200x200

Єдина Країна! Единая Страна!
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Головна » 2015 » Червень » 23 » 170 учнів ліцею відпрацьовують виробничу практику
09:41
170 учнів ліцею відпрацьовують виробничу практику

З метою закріплення одержаних первинних навичок та професійних умінь, опанування прогресивних форм організації праці, здобуття необхідних практичних навичок самостійного та якісного виконання робіт 170 учнів ліцею    відпрацьовують виробничу практику. Базами для кухарів є їдальні; для офіціантів - кафе та бари; для трактористів-машиністів сільськогосподарського виробництва  – аграрні господарства,  для продавців – магазини. Конторські (офісні) службовці , оператори комп'ютерного набору проходять практику в відповідних  профілю установах.  Всі ці підприємства  дозволяють забезпечити виконання про­грами практики для відпо­відного кваліфікаційного рівня, що здійснюється  на підставі договорів на її проведення.

Виробнича практика дає учневі можливість остаточно переконатися в правиль­ності зробленого ним вибо­ру. Під час її проходження практикант може перевірити свої перші професійні вміння.

        

Звичайно, особливо важливих і відпо­відальних завдань молодий фахівець може й не отрима­ти, але він цілком здатний працювати рядовим вико­навцем і брати участь у ви­рішенні загальних виробни­чих завдань.

 Учні  під час робо­ти на виробництві мають мож­ливість вивчити реальні ситуації та перевірити отри­мані під час навчання теоретичні зна­ння.

 

 Вони можуть  самостійно приймати рішення, обґрун­товуючи правильність своїх висновків перед керівником практики.

 Учні навчаються роботі в колективі, отримують навички професій­ного спілкування.

 

Переглядів: 753 | Додав: chuiko | Рейтинг: 1.7/3
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: