200x200

Єдина Країна! Единая Страна!
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Головна » 2017 » Жовтень » 13 » Чайна дегустація
08:33
Чайна дегустація

Багато з нас, прокинувшись вранці, люблять випити чашку улюбленого чаю, який заряджає енергією на весь день, а також має ряд корисних властивостей. До того ж, чай бадьорить не гірше кави, та й за смаковими якостями абсолютно не поступається. Але що ми знаємо про чай?  Саме цьому найпопулярнішому  напою  у світі був присвячений захід, який було проведено 10 жовтня учнями групи №56, які опановують професію Бармена.

В рамках вивчення теми «Подача гарячих напоїв», учні разом з майстром  влаштували дегустацію цього надзвичайно корисного напою. Всі бажаючі мали можливість випити  духмяного  напою, та визначити, який вид чаю вони споживають. Той, хто правильно визначився з сортом, отримував ще й  кондитерські смаколики. Таким чином, переважна кількість учнів та педагогів ліцею змогли поласувати солоденьким та збадьоритися гарячим чаєм, який люб’язно пропонували майбутні бармени.

    

Крім дегустації, присутні дізнались  багато цікавої  інформації  про чай: у минулі часи чаємани клали в чашку не звичний нам цукор, а сіль; зелений чай містить на 50% більше вітаміну С, ніж звичайний чорний; за одну секунду на Земній кулі випивається трохи більше двох мільйонів чашок чаю.

Приємного чаювання! Але будьте обережні, чай - напій збудливий, його користь відчутна тільки при вживанні  в помірних кількостях.

Переглядів: 605 | Додав: Mells_24_08 | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: