200x200

Єдина Країна! Единая Страна!
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Головна » 2021 » Червень » 18 » День фермера
12:00
День фермера

День фермера — свято нове, що відзначається в Україні 19 червня. У цей день Верховною Радою України в 2003 році був прийнятий Закон про фермерське господарство.

Фермери ˗ це власники чи орендарі земельних угідь, які ведуть своє господарство сім'єю або з використанням найманої робочої сили. Здійснюють виробництво, переробку і реалізацію сільськогосподарської продукції на основі використання майна, що знаходиться у них на праві оренди, довічного успадкованого володіння або у власності.

На теперішній час основні надходження до бюджету нашої громади ˗ це податки, які сплачують фермерські господарства.

Серед випускників Арбузинського професійного аграрного ліцею є багато фермерів, які працюють у рідному селищі: Чумаков С.В., Сердюк В.І., Петренко В.В., Коробань І.О., Балобанов В.О., Федоров О.І., Пагер М.А. та багато інших. Всі вони успішні, надають теперішнім здобувачам освіти нашого ліцею місця для проходження виробничої практики, а також роботу, за що ми їм дуже вдячні.

    

Педагоги ліцею горді за своїх випускників. Запрошуємо всіх, хто бажає здобути почесну професію хлібороба, до нас на навчання.

У день професійного свята бажаємо вам прихильної долі, вагомих здобутків, оптимізму, невичерпної енергії та професійної удачі! Щастя, здоров’я, добробуту та подальших успіхів в ім’я розквіту України.

Переглядів: 225 | Додав: Mells_24_08 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: