200x200

Єдина Країна! Единая Страна!
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Головна » 2017 » Листопад » 24 » День Гідності та Свободи
10:35
День Гідності та Свободи

21 листопада в Україні відзначається День Гідності та Свободи, у який вшановують громадянський подвиг, патріотизм і мужність людей, що виступили на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору під час подій Помаранчевої революції 2004 року та Революції Гідності 2013-2014 років. Ці доленосні події згуртували весь український народ навколо високої мети – відстоювання незалежності України, її стабільного розвитку в європейському співтоваристві, досягнення гідного рівня життя.

21 листопада працівники Арбузинської центральної районної бібліотеки із залученням відділу культури, національностей та релігії Арбузинської РДА провели в нашому ліцеї захід, присвячений Дню Гідності та Свободи.

До навчального закладу запросили заступника голови райдержадміністрації Василенко Аллу Олександрівну, яка висловила глибоку скорботу за загиблими та побажання про мирне майбутнє нашої країни.

Учням ліцею розповіли про нелегкі часи, що призвели до загибелі багатьох відданих своїй державі людей. Пам'ять про Героїв Небесної Сотні присутні вшанували хвилиною мовчання.

Після заходу всі присутні мали можливість  ознайомитись із виставкою літератури з даної тематики.

Відзначаючи День Гідності та Свободи, ми сповнені гордістю за наших співвітчизників, які понад усе цінують свободу і гідність та продовжують боронити незалежність України від зовнішньої агресії.

Переглядів: 405 | Додав: Mells_24_08 | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: