200x200

Єдина Країна! Единая Страна!
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Головна » 2017 » Жовтень » 3 » День працівників освіти
09:47
День працівників освіти

Педагог, без перебільшення, одна з найвідповідальніших професій! В цьому році першого жовтня в Україні відзначили  свято усіх, хто самовіддано працює на цій ниві.

29 вересня   учні Арбузинського професійного аграрного ліцею зустрічали викладачів, майстрів виробничого навчання та працівників закладу  музичними вітаннями і солодкими сюрпризами.

У гарно прикрашеній актовій залі відбувся святковий концерт, на який окрім працівників ліцею, запросили ветеранів педагогічної праці та керівників району.

На святкуванні директор ліцею Петренко Людмила Миколаївна, голова районної ради Кошетар Володимир Миколайович, секретар виконавчого комітету Арбузинської селищної ради Федорова Юлія Геннадіївна, привітали та нагородили почесними грамотами працівників ліцею. Від імені  ветеранів педагогічної праці  з вітальними словами  виступив Калайда Іван Денисович.

   

Після офіційної частини всіх присутніх розважали  талановиті вихованці ліцею.

      

 Тож ще раз вітаємо освітян із святом, дякуємо їм за мудрість, бажаємо залізної витримки, натхнення, слухняних і вдячних учнів, а найголовніше – здоров’я!

Переглядів: 540 | Додав: Mells_24_08 | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: