200x200

Єдина Країна! Единая Страна!
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Головна » 2017 » Липень » 3 » ДКА операторів комп’ютерного набору
14:44
ДКА операторів комп’ютерного набору

27 червня 2017 року в Арбузинському професійному аграрному ліцеї успішно пройшла підсумкова  державна кваліфікаційна атестація учнів групи №44 з професії Оператор комп’ютерного набору.

Протягом всього періоду навчання учні гідно пройшли курс теоретичного та практичного навчання,  всі здобуті знання успішно закріпили під час проходження виробничої практики на підприємствах  та при написанні пробних кваліфікаційних та дипломних робіт.

Державна кваліфікаційна комісія ознайомились з дипломними кваліфікаційними роботами, з виробничими характеристиками учнів та відгуками з місць проходження практики на підприємствах, підсумковими оцінками навчальних досягнень учнів та зазначили досить високий рівень підготовки учнів за даною професією.

      

Після підведення підсумків державної кваліфікаційної атестації, члени комісії привітали всіх учнів групи з успішним захистом дипломних робіт. Найвищий бал отримали  учні: Пронін Вадим, Герасименко Олена та Доценко Карина.

На останок, хочеться побажати успіху нашим випускникам у здобутій професії. Бажаємо вам наснаги, злагоди та оптимізму у подальшому житті.

Переглядів: 484 | Додав: Mells_24_08 | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: