200x200

Єдина Країна! Единая Страна!
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Головна » 2017 » Липень » 3 » ДКА у майбутніх аграріїв
14:31
ДКА у майбутніх аграріїв

Згідно з робочим  навчальним планом та графіком, 23 червня у групі №14 професії Тракторист-машиніст сільськогосподарського  виробництва; слюсар з ремонту сільськогосподарських машин та устаткування  відбулася   державна кваліфікаційна атестація. Всі учні   успішно захистили свої творчі проекти та дипломні роботи.

Комплексно-методичне забезпечення професії поповнилося творчими роботами учнів, які презентували їх у вигляді стендів, макетів,  моделей вузлів та агрегатів трактора.

Для кабінету  «Трактори» випускники зробили   моделі з розрізом водяного насосу  двигуна СМД-62; та ПНВТ двигуна СМД-62.

            

Лабораторія  предмета «Трактори» поповнилася  настінними  стендами «Ремонт кривошипно-шатунного   механізму» та  «Технічне обслуговування тракторів».

Члени державної кваліфікаційної комісії відмітили    обізнаність учнів під час захисту робіт.

За результатами ДКА випускникам групи №14 просвоєно кваліфікацію Тракторист машиніст сільськогосподарського виробництва; слюсар з ремонту сільськогосподарських машин та устаткування.

Відрадно,  що більшість учнів  мають можливість  працевлаштування у приватних фермерських господарствах Арбузинського району.

Переглядів: 452 | Додав: Mells_24_08 | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: