200x200

Єдина Країна! Единая Страна!
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Головна » 2013 » Квітень » 19 » ІІІ етап Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед учнів професійно – технічних навчальних закладів з професії «Офіціант»
23:39
ІІІ етап Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед учнів професійно – технічних навчальних закладів з професії «Офіціант»

          В період з 9 по 12 квітня на базі Тернопільського вищого професійного училища ресторанного сервісу і торгівлі відбувся ІІІ етап Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед учнів професійно – технічних навчальних закладів з професії «Офіціант».

$

        У конкурсі взяли участь 23 переможці ІІ етапу конкурсу, в тому числі учениця Арбузинського професійного аграрного ліцею Погуца Юлія. Майстер виробничого навчання Левіна В.Г. доклала багато зусиль та творчого натхнення, щоб учениця навчального закладу достойно представила ліцей на конкурсі такого рівня. Самовідданість та  організаторські здібності наставниці дозволили нашій учасниці комфортно себе почувати в атмосфері напруженого змагання.


        Адміністрація ліцею висловлює подяку керівникам підприємств Арбузинського району, які надали спонсорську допомогу ліцею для участі у Всеукраїнському  конкурсі

.

        Приємні враження залишились у учасниці заходу та її майстра від гостинності та доброзичливості господарів ліцею, який приймав конкурсантів.

Переглядів: 620 | Додав: treveler | Рейтинг: 1.5/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: