200x200

Єдина Країна! Единая Страна!
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Головна » 2013 » Травень » 8 » ІІІ місце серед 15 учасників - це добрий показник роботи ліцею
10:08
ІІІ місце серед 15 учасників - це добрий показник роботи ліцею

Так тримати!

29 та 30 квітня на базі Вознесенського професійного аграрного ліцею  відбувся ІІ етап Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед учнів професійно - технічних навчальних закладів області з професії «Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва». Серед 15 учасників другого етапу брав участь і представник нашого навчального закладу - Онищенко Микола, який навчається у групі №32 під керівництвом майстра виробничого навчання – Мовчана Івана Миколайовича.

Конкурс складався з двох турів: теоретичного (60 тестових питань з предметів професійного циклу) та практичного ( оранка на тракторах МТЗ-80 та ЮМЗ-6), який оцінювало жюрі на чолі з директором НМЦ ПТО у Миколаївській області Шаповаловою Н.В.

З метою справедливого оцінювання та неупередженості у визначенні переможців майстри в/н та викладачі, які супроводжували учнів не були допущені до спостереження за ходом виконання завдань конкурсу. За результатами оцінювання всіх етапів, жюрі визначило переможцями представників Вознесенського ПАЛ (І місце), Кривоозерського ПАЛ (ІІ місце), Арбузинського ПАЛ (ІІІ місце). Щиро вітаємо переможців і висловлюємо подяку організаторам, господарям, конкурсу та фахівцям, що готують гідних робітників аграрної галузі.

Переглядів: 632 | Додав: chuiko | Рейтинг: 1.5/2
Всього коментарів: 1
1 Sergei  
0
Молодці

Ім`я *:
Email *:
Код *: