200x200

Єдина Країна! Единая Страна!
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Головна » 2016 » Січень » 27 » Інформаційно-аналітична педагогічна рада
11:36
Інформаційно-аналітична педагогічна рада

Загальновідомо, що головними завданнями педагогічної ради є об'єднання зусиль педагогічного колективу, спрямоване на підвищення рівня навчально-виховної роботи, упровадження в практику досягнень педагогічної науки та передового досвіду. 

 Відповідно до річного плану роботи ліцею, з метою активізації діяльності  інженерно-педагогічних працівників  щодо взаємозв’язку між рівнем майстерності педагога та результативністю навчання учнів,  25 січня 2016 р. відбулось засідання педагогічної ради.

Першим питанням порядку денного став моніторинг навчальних  досягнень учнів за І семестр  2015 – 2016 н. р.  Голови методичних комісій доповіли про результати навчання учнів з предметів загальноосвітньої професійно-теоретичної та професійно-практичної підготовки.

Методист ліцею узагальнила  моніторингові дослідження педагогічного колективу, представила у діаграмах  якість знань, коефіцієнт навченості, рівні навчальних досягнень учнів. Подача  статистичних даних саме в такій формі дозволяє миттєво зробити висновки про якість викладання, рівень  підготовки учнів з того чи іншого предмету, рейтинг викладача та інше.

         Використання різних моделей навчання – запорука  підвищення якості навчально-виховного процесу, таким було наступне питання педради. Балобанова І.С., викладач спеціальних  дисциплін  професії «Лаборант хіміко-бактеріологічного аналізу»  виступила з презентацією власного досвіду з поєднання інноваційних та традиційних форм і методів роботи. Свідченням ефективності такої методики є досить висока якість знань учнів групи №45, які опановують професію лаборанта. Використання педагогом наочної  ілюстрації  виступу у вигляді мультимедійної презентації  викликало зацікавлення, сприяло  концентрації уваги учасників педради.  

         Про  стан гурткової роботи доповідала заступник директора з навчально-виховної роботи Чуйко О.О. Керівники  спортивних секцій ліцею Короткий А.А., Петренко С.І., Бугай С.М. звітували про залучення учнів, що мешкають у гуртожитку до активних занять спортом та про результати змагань, в яких брали участь вихованці ліцею.

          Безпека освітньої установи  - це збереження життя й здоров'я вихованців і працівників, а також  матеріальних цінностей освітньої установи від можливих надзвичайних ситуацій. Безпека освітньої установи включає всі види безпеки. Директор ліцею Петренко Л.М. висвітлила питання стану безпеки життєдіяльності в навчальному закладі, а інженер з охорони праці  прозвітував про відсутність нещасних випадків на виробництві  серед учасників навчально-виховного процесу та  про зменшення кількості травмувань у побуті за 2015 рік. 

                   Ухвала рішень  педради  стала  результатом осмисленого аналізу ситуації  в навчальному закладі. Педагоги отримали чітку картину стану навчально-виховного процесу в різних його аспектах та окреслили коло нагальних проблем, які необхідно вирішувати суспільними зусиллями.

Переглядів: 531 | Додав: chuiko | Рейтинг: 2.0/4
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: