200x200

Єдина Країна! Единая Страна!
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Головна » 2019 » Січень » 23 » Інтерактивний тир для майбутніх захисників Вітчизни
13:49
Інтерактивний тир для майбутніх захисників Вітчизни

Одним із найбільш важливих і актуальних на сьогодні є шкільний предмет «Захист Вітчизни». Його мета  ̶ формування в учнівської молоді життєво необхідних знань, умінь і навичок щодо захисту Вітчизни та дій в умовах надзвичайних ситуацій, а також системного уявлення про військово-патріотичне виховання як складову частину національно-патріотичного виховання.

Досягнути заданої мети в Арбузинському ПАЛ допомагає інтерактивний лазерний тир, який надав департамент освіти і науки Миколаївської облдержадміністрації за рахунок державної субвенції з листопада 2018 року. В результаті постійних тренувань під керівництвом викладача Колбасенка Анатолія Петровича учні ліцею вже мають певні успіхи.

Стрілецький тренажер включає в себе проектор, екран, ноутбук, акустичну систему та макети зброї: пістолет Макарова і автомат Калашникова з лазерними модулями. Макети максимально наближені до реальної зброї за формою та вагою і призначені для проведення безкульових тренувань.

  

Програмне забезпечення дає можливість виконувати вправи згідно «Курсу стрільб», встановлених для Збройних сил України. Викладач може вибирати різні мішені, встановлювати відстань до них, змінювати погодні умови, місцевість та час доби. Програма імітує ведення бою в місті або в приміщенні. Після закінчення кожної вправи на екран виводяться результати, що дає можливість проаналізувати виконання завдань.

В подальшому на базі інтерактивного тиру Арбузинського ПАЛ планується проведення різноманітних змагань зі стрільби між учнями ліцею.

Переглядів: 770 | Додав: Mells_24_08 | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: