200x200

Єдина Країна! Единая Страна!
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Головна » 2017 » Травень » 3 » Конкурс кондитерського мистецтва
12:06
Конкурс кондитерського мистецтва

20 квітня 2017 на базі Миколаївського професійного промислового ліцею пройшов ІІ етап Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед учнів професійно-технічних навчальних закладів Миколаївської області з професії Кондитер.

У конкурсі взяла участь і представниця нашого ліцею, учениця групи №24 Солдатова Світлана. Учасники виконували два завдання: теоретичне, яке  передбачало виконання тестових завдань на комп’ютері, де перевірялися  професійно-теоретичні знання учасників з предметів «Технологія приготування борошняних кондитерських виробів з основами товарознавства», «Гігієна та санітарія виробництва», «Устаткування підприємств харчування», «Охорона праці», «Організація виробництва та обслуговування».

Практичне завдання полягало у виконанні роботи, що відповідає вимогам 3-го кваліфікаційного розряду з професії Кондитер. Учні  повинні були просочити сиропом та прошарувати горіховим  масляним кремом «Шарлот» готовий бісквітний напівфабрикат, оздобити його  елементами з кондитерських вершків та коричневої шоколадної глазурі  відповідно до обраної теми.

Строго дотримуючись технологічного процесу та креативно підійшовши  до оформлення торту, наша конкурсантка  створила надзвичайно ніжний торт під назвою «Мереживна фантазія».  Світлана була  нагороджена дипломом  департаменту освіти і науки Миколаївської облдержадміністрації за участь у ІІ етапі конкурсу та отримала подарунковий сертифікат на майстер-клас з виготовлення шоколадних виробів.

   

Адміністрація ліцею висловлює щиру подяку Солдатовій Світлані та  майстру виробничого навчання Зубарь Ангеліні Іванівні за підготовку учениці   до обласного конкурсу.

Переглядів: 530 | Додав: kulesh240890 | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: