200x200

Єдина Країна! Единая Страна!
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Головна » 2016 » Жовтень » 25 » Козацькі розваги
15:24
Козацькі розваги

З нагоди відзначення Дня Захисника України та Дня Українського козацтва, у Арбузинському професійному аграрному ліцеї відбулися різні заходи, але найцікавішим та захоплюючим стало традиційне спортивно-розважальне свято «Козацькі розваги».

В програмі свята було багато різноманітних та цікавих конкурсів на силу, спритність, влучність.  Естафета, кульова стрільба, перетягування каната – все це подарувало прекрасний настрій не тільки учасникам свята, а й усім присутнім.

 

 

Окремих гарних слів заслуговує перший конкурс, коли кожна навчальна група представила свою команду  яскравими плакатами, веселими гаслами і оригінально розфарбованими обличчями. У позитивній атмосфері азарту і веселого сміху народжувались нові таланти, відчувався дух згуртованості і дружби між учасниками.

 

Організатори заходу  запросили на козацьке свято генерал-майора Українського козацтва Буго-Гардової паланки Рязанова Олега Зіновійовича та курінного отамана Буго-Гардової паланки Чорноморського козачого війська Михайленка Анатолія Григоровича, що додало ще більшого авторитету змаганням юних козаків. Поважні гості оцінювали результати конкурсних завдань. У підсумку,  перше почесне місце посіла група № 14, друге – група № 25, а третє місце розділили групи № 26 та 66.

 Але не було переможців і переможених, була дружба, побратимство і взаємовиручка. Проведене свято ще раз підкреслило, що козацькому роду не буде переводу! Свято вдалося на славу!

Переглядів: 681 | Додав: kulesh240890 | Рейтинг: 4.2/4
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: