200x200

Єдина Країна! Единая Страна!
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Головна » 2017 » Травень » 16 » Мітинг пам’яті
09:51
Мітинг пам’яті

Моя Україно! Ти сильна й багата,

У тебе мільйони найкращих синів,

Як страшно тобі їх у бій посилати

Страшніше ж своїх хоронити синів.

 

Моя Україно, народ мій коханий,

Брати-українці, мої земляки!

У кожного з нас свята живе память

І житиме завжди, поки живі ми.

 

15 травня в Арбузинському професійному аграрному ліцеї пройшов захід по вшануванню пам’яті нашого колеги, Закерничного Олександра Вікторовича, який загинув 16 травня 2015 року поблизу селища Луганське Артемівського району Донецької області. Минуло вже два роки, як його немає разом з нами.

На скорботному заході слова вдячності та смутку висловили директор ліцею Петренко Людмила Миколаївна, колеги та учні загиблого героя в боях на сході України.

   

Опівдні відбувся мітинг пам’яті на могилі Закерничного О.В. На підтримку родини загиблого прийшли рідні, керівництво району та селища, вчителі, учні, колеги та бойові побратими Олександра.

Слова співчуття рідним та близьким героя висловили  голова Арбузинської районної державної адміністрації Палій Олександр Васильович, голова Арбузинської районної ради Кошетар Володимир Миколайович, голова Арбузинської селищної ради Травянко Євгеній Віталійович та голова районної ради організації ветеранів Алефіренко Раїса Яківна.

В цей день згадали добрими словами Олександра його бойові побратими, які стояли з ним пліч-о-пліч на передовій.

Зворушливим та щемливим став виступ учнів Арбузинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1 та Арбузинського ПАЛ, які зачитали вірші Катриченко Н.О., присвячені Олександру.

Представники місцевого духовенства провели заупокійну службу. Завершилася жалобна церемонія покладанням квітів до пам’ятника славного земляка.

Олександр Закерничний – справжній воїн, який з честю виконав свій офіцерський обов’язок. Вічна пам’ять Герою!

Переглядів: 831 | Додав: kulesh240890 | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: