200x200

Єдина Країна! Единая Страна!
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Головна » 2017 » Квітень » 4 » Навчально-польові збори юнаків випускних курсів Арбузинського професійного аграрного ліцею
12:17
Навчально-польові збори юнаків випускних курсів Арбузинського професійного аграрного ліцею

Згідно з Законом України «Про загальний військовий обов’язок і військову службу», положення про призовну підготовку юнаків, Програму  курсу «Захист Вітчизни» та наказом директора Арбузинського ПАЛ від 27.03.2017 року, в період з 29 березня по 31 березня 2017 року з юнаками  випускних груп №№ 14, 24, 44 на базі Арбузинського ПАЛ були проведені навчально-польові збори.

Зранку відбулось урочисте шикування, на якому директор ліцею Петренко Л.М. та військовослужбовці Арбузинського РВК побажали юнакам успіхів у вивченні військової справи під час зборів. Після шикування викладачем предмету «Захист Вітчизни» Колбасенко А.П. було проведено інструктаж про дотримання заходів безпеки..

   

Відповідно до затвердженого плану в перший день юнаки тренувались у виборі  місця для оборони, встановленні мінних загороджень, веденні спостереження та орієнтуванні на місцевості, діям у складі бойових груп.

          

Другого дня було здійснено марш-кидок у складі підрозділу, вивчались дії солдата у складі дозору та під час підготовки і руху в атаку. Проведено вивчення і тренування дій під час повітряної атаки супротивника, подоланні радіоактивно та хімічно забруднених ділянок місцевості.

    

На третій день проведено заняття з вогневої підготовки яке включало стрільбу з пневматичної гвинтівки, розбирання та збирання автомата, спорядження магазину патронами, метання гранат Ф-1 на дальність та влучність. У фінальній частині заняття юнаки змагались в подоланні єдиної смуги перешкод у повному військовому спорядженні.

На загальному шикуванні було підведено підсумки та відзначено Проніна Вадима (гр.№44), Ільницького Андрія (гр.№14), Андрусенка Івана (гр. №14), які показали кращі результати під час зборів.

      

Переглядів: 520 | Додав: kulesh240890 | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: