200x200

Єдина Країна! Единая Страна!
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Головна » 2014 » Січень » 16 » Навчання та перевірка знань з БЖД
12:05
Навчання та перевірка знань з БЖД
9 січня 2014 року відбулося підсумкове засідання комісії з проведення навчання та перевірки знань з питань безпеки життєдіяльності. 
Всі педагогічні працівники, керівники та службовці структурних підрозділів Арбузинського ПАЛ а також технічний персонал ліцею, відповідали на білети з питань безпеки життєдіяльності (охорона праці, здоров’я; пожежна, радіаційна, біо-безпека; безпека дорожнього руху; санітарне та епідемічне благополуччя населення та ін.)
Згідно затвердженого план – графіку заступник директора НВР Димова Т.В. , та інженер з ОП Петренко С.І. з 05.12.13р по 09.01.14 р. провели консультації та навчання з посадовими особами і спеціалістами АПАЛ з питань знання Законів України « Про освіту», «Про охорону праці», «Про пожежну безпеку», «Про дорожній рух», Кодексу законів про працю а також нормативно - правових актів з укладання колективного договору, право на пільги та компенсації та інші соціальні права працівників. 
В складі комісії з перевірки знань прийняли участь – начальник відділення ВД ФССНВ в Арбузинському районі О.О. Прудник та начальник Арбузинського РС ГУДСНС України в Миколаївській області Д.С. Петренко.- Всього прийняли участь  та здали залік з безпеки життєдіяльності 54 особи Арбузинського ПАЛ.

         


Переглядів: 626 | Додав: chuiko | Рейтинг: 2.0/3
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: