200x200

Єдина Країна! Единая Страна!
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Головна » 2015 » Травень » 18 » Пам’яті нашого колеги, Закерничного Олександра Вікторовича присвячується:
16:38
Пам’яті нашого колеги, Закерничного Олександра Вікторовича присвячується:

Він мріяв про гідність і свободу,

Він не чекав на нагороди,

Хотів лиш мирного життя -

Смерть вкрала в нього майбуття….

 

З вересня 2011р. Олександр Вікторович розпочав педагогічну діяльність  викладачем предмета «Захист Вітчизни» в Арбузинському професійному аграрному ліцеї.  Енергійний, привітний, позитивний, молодий педагог відзначався  урівноваженим та товариським характером, користувався повагою учнів та колег.

У березні 2014 року, у зв’язку  з початком трагічних подій на сході України,  Олександр  перебував на навчальних зборах при Южноукраїнсько- Арбузинському об’єднаному військовому комісаріаті.

 У квітні цього ж року викладача мобілізували на військову службу до Збройних сил України. 18 серпня Олександр продовжив  службу в  30-й  окремій гвардійській механізованій бригаді.

Життя нашого захисника  обірвалося під Артемівськом від осколкового поранення в голову. Невблаганна смерть продовжує забирати  молодий цвіт нації - найдостойніших, найкращих.  Він став героєм, заплативши за це звання  найдорожчим, що в кожного є,  - власним життям. Та герої не вмирають. Пішовши у безсмертя,  Саша  житиме у нашій пам’яті.

Адміністрація, весь педагогічний та учнівський колектив глибоко сумує  з приводу трагічної загибелі в зоні бойових дій на сході України викладача Арбузинського професійного агарного ліцею  Закерничного Олександра  Вікторовича.

Виражаємо  щирі співчуття батькам,  рідним  та друзям загиблого.  Він залишиться для нас назавжди таким, яким ми його запам’ятали, – живим, молодим,  радісним та усміхненим.

Переглядів: 981 | Додав: chuiko | Рейтинг: 2.5/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: