200x200

Єдина Країна! Единая Страна!
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Головна » 2016 » Грудень » 30 » Перевірні роботи – контроль професійно-практичної підготовки
12:05
Перевірні роботи – контроль професійно-практичної підготовки

Ось і наближається кінець першого семестру, а це означає, що  учні повинні продемонструвати те, чому вони навчилися протягом півріччя. Саме перевірні роботи дозволяють це зробити. Отже, пропонуємо невеликий дайджест новин  з  навчальних груп:

14  та 28 грудня у групах №45 та №44 (професія  Оператор комп’ютерного набору) під керівництвом майстрів  виробничого навчання Ковальської І.В. та Кулєша В.Ю.  були проведені перевірні роботи. В процесі виконання практичних завдань учні показали вміння та навички роботи в текстовому редакторі  Word, електронних таблицях Excel, базах даних Access, презентаціях  Power Point. Високий рівень професійних вмінь у групі №45 продемонстрували Калініченко Ірина та Загранична Алєся,  а у групі №44  кращими були Пронін Вадим  та Герасименко Олена.

Майстер в/н  Пахаленко І.В. провела 19 грудня у групі №26 перевірну роботу на кухаря 3 розряду. Учні виконували навчально-виробничі роботи з  механічної кулінарної обробки овочів та риби, готували рибну котлетну масу і формували напівфабрикати з неї. На високий рівень завдання виконали Зубар Катерина, Романенко Віталій.

Учні групи №24 на кондитера 3 розряду виконували практичні завдання по приготуванню різноманітних фаршів та начинок. Найкраще з роботою впорались Єгорова Валентина, Урманчеєва Катерина, Примакова Іванна.

Учні групи №25 виконували перевірну роботу на кухаря 4 розряду. Серед переліку навчально-виробничих робіт на цей розряд вихованцям необхідно було приготувати перші, другі  страви, холодні страви та закуски. Найліпші страви – у Надвідної Вікторії та Левченка Валентина.

            Перевірна робота у майбутніх офіціантів 3 розряду відбулася 20 грудня в навчальному барі ліцею. Учні виконували завдання , які включені до переліку навчально-виробничих робіт з  професії. Одні виконували завдання по підготовці посуду, приборів, столової білизни до роботи, інші – зустрічали, приймали замовлення та обслуговували відвідувачів, проводили розрахунок з ними, виконували прибирання використаного посуду, та приборів. Була продемонстрована робота з тацею в торговому залі. Учні здійснювали підбір посуду та подачу різноманітних страв і напоїв. Крім цього, вихованці віртуозно складали текстильні та паперові серветки простими, складними і креативними способами. Попереднє сервірування до сніданку, обіду та вечері здійснили Михайленко Тетяна, Дроботун Олеся та Сорока Наталя. Злоба Любов виконала досервірування столу згідно з замовленням. Барановська Вікторія сервірувала тематичний стіл до новорічних свят. Саме ці учні  найкраще впоралися з практичними завданнями.

            У групі №15 (професія Тракторист с/г виробництва; слюсар з ремонту с/г машин та устаткуваня) на категорію А1 учні комплектували машинно-тракторні агрегати для виконання сільськогосподарських робіт, проводили їх технічне обслуговування, встановлювали техніку на зберігання. Учні вдало виконали усі практичні завдання, найкращими були Дяченко Максим, Сущенко Олександр, Бурмус Віталій.

            У групі №16 (професія Тракторист с/г виробництва; слюсар з ремонту с/г машин та устаткуваня),  майбутні аграрії виконували практичні завдання по розмічанню, згинанню, виправлянню, різанню,  рубанню, та накернуванню деталей.  Прищепа  Олександр, Лобода Євгеній та Кравченко Сергій виконали  завдання відповідно до вимог техніки безпеки та охорони праці.

Майбутні продавці демонстрували свої вміння 28 грудня в магазині-майстерні. Учні групи №35 виконували практичні завдання по програмуванню ціни товару на електронних вагах,  робили розрахунки відсоткової надбавки, розпізнавали види викладки товару, здійснювали розрахунок збірної покупки, обслуговували «покупців» у відділі, провівши оформлення покупки через РРО, розпізнавали види механічного обладнання. Високий рівень навчальних досягнень показали Холод Оксана, Ляпало Наталія та Дяченко Яна.

Переглядів: 666 | Додав: kulesh240890 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: