200x200

Єдина Країна! Единая Страна!
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Головна » 2014 » Травень » 19 » Підсумки тижня з охорони праці
10:19
Підсумки тижня з охорони праці

Згідно Положення про підготовку і проведення  тижня охорони праці, листа департаменту освіти і науки від 07.04.2014р. № 1558/04-02/01-01-16 в Арбузинському професійному аграрному ліцеї 24 квітня були підведені підсумки тижня з охорони праці.

Всі присутні долучились до формування і створення умов з попередження ризиків у техногенному, природному та побутовому середовищі. А передувало цьому  Дню виконання організаційних заходів.

Комісією з охорони праці організовано проведення рейду – перевірки виконання учнями в майстернях, спортивній залі вимог безпеки життєдіяльності . Наявність запобіжних написів, сигнальних фарбувань, знаків безпеки в гуртожитку ліцею  та учбовому полігоні .

Майже місяць працювала в бібліотеці художньо – інформаційна виставка з питань охорони праці, безпеки життєдіяльності. Оновлено куточки з ОП, БЖД,  пожежної безпеки.

Службою з охорони праці , в рамках навчальної програми з основ охорони праці організовано екскурсію з учнями гр. 13 в пожежно – рятувальну частину.

Проведено відкритий урок – зустріч по темі « Поводження в надзвичайних ситуаціях », яким було охоплено 85 учнів.

Сформовано та плідно діє добровільне пожежне товариство

4 делегати якого прийняли участь в обласній звітно – виборчій конференції.

Постійно проводилися з учнями ліцею виховні години з питань поводження на воді; з газом; увага ! отруйні гриби ; безпека на дорозі. За 4 місяці ц.р. тільки один учень ліцею травмувався у побуті, серед працівників також 1травма в побуті.

Служба ОП, та інші підрозділи плідно співпрацюють з районними організаціями з питань охорони праці, запобігання нещасним випадкам на виробництві та професійним захворюванням ; районним сектором Державної служби з надзвичайних ситуацій ; районним товариством червоного хреста; санітарно епідеміологічною службою; інспекціями та РВ УМВС.

Підсумки Дня ОП підбито на урочистій лінійці з врученням подяк та грамот, за професіоналізм, сумлінну працю в галузі безпеки життєдіяльності, які вручили директор АПАЛ Петренко Л.М., начальник відділення фонду соц. страхування від нещасних випадків на виробництві Прудник О.О., з поздоровленнями також виступили начальник відділу з питань надзвичайних ситуацій райдержадміністрації Орлянський А.О., працівники районного товариства червоного хреста, офіцери РС ГУ ДСНС і 6-ДПРЧ.

   

   

   

   

Переглядів: 638 | Додав: chuiko | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: