200x200

Єдина Країна! Единая Страна!
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Головна » 2021 » Липень » 1 » Славний ювілей
11:40
Славний ювілей

Сьогодні, 1 липня, відзначає свій ювілей вчитель з великої літери і  просто прекрасна людина  Калайда Іван Денисович.

Трудову діяльність Іван Денисович розпочав з 1953 року після закінчення Миколаївського педагогічного інституту (спеціальність викладач математики середньої школи) у Воєводській середній школі на посаді вчителя математики. Працював інспектором шкіл Арбузинського районного відділу освіти, заступником директора Арбузинського СПТУ №39, вчителем математики Арбузинської середньої школи №2, а останні роки ‒ викладачем математики та методистом Арбузинського ПАЛ. В цілому його трудовий стаж складає 57 (!) років.

За активну життєву позицію, особистий вклад у виховання молодого покоління був нагороджений грамотами Міністерства освіти та науки України, Миколаївської обласної державної адміністрації і обласної ради, отримав почесне звання «Відмінник народної освіти» та відзнаку Арбузинської районної ради «За заслуги перед Арбузинщиною».

Сьогодні Іван Денисович, хоч і вийшов на пенсію, не може жити без улюбленої справи, тому досі працює: допомагає молоді оволодівати складною наукою математикою.

Колектив Арбузинського професійного аграрного ліцею від щирого серця вітає Івана Денисовича із 90-річчям! Такий ювілей – надзвичайно важлива і приємна подія, адже далеко не кожному судилося зустріти такий поважний вік. Бажаємо, щоб здоров'я не підводило, життєлюбності та оптимізму ніколи не бракувало, а близькі люди радували своєю турботою та увагою. Нехай кожен день дарує радість і позитивні емоції, адже це і є запорука довголіття.

Переглядів: 227 | Додав: Mells_24_08 | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: