200x200

Єдина Країна! Единая Страна!
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Головна » 2016 » Серпень » 26 » Свято незалежності держави
13:26
Свято незалежності держави

Дата проголошення незалежності України стала поворотною віхою в історії розвитку української держави і могутнім стимулом для плідної, натхненної праці заради миру й добробуту. І навіть у настільки нелегкий період наш народ, завдяки працьовитості та цілеспрямованості, вносить гідний внесок в розвиток нашого рідного краю та всієї країни. День незалежності України для нас - це свято єднання.

 22 серпня на центральному стадіоні «Колос» смт Арбузинка відбулись районні заходи до святкування Дня Державного Прапора та 25-ї річниці незалежності України. У святкуванні взяли участь трудові колективи підприємств, установ та громадських організацій району. У програмі святкування відбувся  конкурс вареників, за результатами якого переможцями було визнано колектив ліцею. Наші фахівці-кухарі приготували різнокольорові вареники з різними видами начинок, найшвидше розійшлися шоколадні вареники  з вишнею та незвичайні з маком. За креативний підхід до приготування  традиційної української страви  колектив ліцею нагородили грамотою районної державної адміністрації та цінним подарунком.

Зі святами учасників заходу привітав голова райдержадміністрації Олександр Васильович Палій, побажав міцного здоров'я, щастя, добра, достатку, миру, наполегливості і перемог у вирішенні життєво важливих проблем  району і подальших успіхів у всіх справах і починаннях в ім'я процвітання незалежної України. Після чого вручив почесні грамоти райдержадміністрації працівникам установ та організацій. Колектив Арбузинського професійного агарного  ліцею був нагороджений грамотою голови  РДА за вагомий внесок у розбудову правової, незалежної української держави, значний вклад у соціально-економічний розвиток Арбузинського району.

 

Переглядів: 511 | Додав: kulesh240890 | Рейтинг: 3.0/3
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: