200x200

Єдина Країна! Единая Страна!
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Головна » 2016 » Жовтень » 3 » Свято працівників освіти в ліцеї
16:13
Свято працівників освіти в ліцеї

Учитель - це не просто професія, це - покликання! Адже педагоги своєю працею,  даруючи знання учням, роблять великий внесок у розвиток людської особистості, тим самим у розвиток нашого суспільства.

У рамках відзначення  Дня працівників освіти, 29 вересня було проведено ярмарок,  де  учні пропонували власноруч  приготовлені кондитерські вироби та дари осені.

                          

Наступного дня, 30 вересня відбулася подія, яку з нетерпінням чекали як педагоги так і вихованці: День самоврядування!  Кращі учні- старшокурсники замінили викладачів на їх уроках відповідно до розкладу навчальних занять. Звичайно, до цієї знаменної події відповідально віднеслись «юні педагоги»,  які самостійно  підготували та провели заняття у групах.  Саме в цей день з’явилась  нова група №76, в яку війшли всі педагоги ліцею. Для «новачків» урок з охорони праці провів «новоявлений директор»  Пронін Вадим (голова Великої ради ліцею)  та урок географії провела «заступник директора з навчально-виробничої роботи» Доценко Каріна (член Великої ради). Позитивних емоцій від цього експерименту вистачить всім до наступного свята педагогів.

На цьому етапі святкування не закінчилося, адже в урочисто прикрашеній актовій залі на всіх чекали талановиті учні з концертною програмою. Адміністрацією були запрошені всі  ветерани навчального закладу,  залюбки до нас завітали Чмир Л.М., Катриченко  Л.І.,  Подвисоцька Т.Г., Пересунько В.Г.  З вітальним словом  виступив ветеран педагогічної праці з більш ніж півстолітнім стажем, Калайда І. Д.

 З поздоровленнями з нагоди  свята виступили  Кошетар В.М., голова  Арбузинської районої ради; Севастьянова О.М., радник голови районої ради; Антоненко С.С.,  заступник керівника апарату начальник відділу організаційно-кадрової роботи Арбузинської РДА;  Калайда Н.М., секретар Арбузинської селищної ради.

 

 З  нагоди відзначення  професійного свята,  за сумлінну працю, зразкове виконання посадових  обов’язків,  грамотами Департаменту освіти та науки  нагороджені Шамрай Л.М та Радік А.М., грамотою районної державної адміністрації була нагороджена  Коротка В.О..   Петренко І.М., отримала грамоту районної ради, Лозовська Н.І. - грамоту селищної ради. Ліцейні заохочення вручили Мазуренко Н.А. та Петренко Я.Ю.

Надзвичайну радість та задоволення отримали всі присутні від артистів на сцені: звучали гуморески,  вірші та чудові пісні у виконанні талановитих першокурсників.

 

Педагогічний колектив та всі працівники ліцею надзвичайно вдячні всім,  хто подарував нам справжне свято!

Заступник директора з навчально-виховної  роботи Арбузинського ПАЛ Кривіцька Н.М.

Переглядів: 637 | Додав: kulesh240890 | Рейтинг: 3.7/3
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: