200x200

Єдина Країна! Единая Страна!
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Головна » 2016 » Вересень » 5 » СВЯТО ЗНАНЬ
12:51
СВЯТО ЗНАНЬ

Щороку 1 вересня, вулиці українських міст наповнюються білими бантами, різноколірними букетами і загальним радісним відчуттям того, що попереду нова сторінка життя — цікава, барвиста і повна нових знань.

Святковий дзвоник сповістив про початок навчального року учнів та викладачів Арбузинського професійного аграрного ліцею. На святковій лінійці були присутні запрошені гості, ветерани педагогічної праці, батьки  та звичайно ж, випускники шкіл,  які прийшли на навчання до ліцею.

Директор ліцею Петренко Л.М. привітала усіх присутніх із Днем Знань, побажала успіхів у навчанні, мирного, теплого неба. Педагогічному колективу, який поповнився молодими кадрами, керівник побажала наснаги в роботі. З вітаннями також виступила начальник служби у справах дітей Арбузинської районної державної адміністрації - Деменко Ірина Леонідівна.

По закінченню святкової урочистості пролунав перший дзвоник для першокурсників, після чого в  актовій залі для них було проведено урок на тему «25 річниця незалежності України».

Потім  відбулося хвилююче, радісне, щире свято – «Посвята в ліцеїсти». Першокурсників ознайомили з історією  навчального закладу, його  матеріальною  базою та   професіями. Свято закінчилося урочистим складанням  Присяги учнями І курсу.

Весь педагогічний колектив сподівається на те, що навчання в ліцеї будуть приносити тільки приємні враження.

                                                      

Переглядів: 557 | Додав: kulesh240890 | Рейтинг: 4.2/4
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: