200x200

Єдина Країна! Единая Страна!
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Головна » 2014 » Березень » 3 » Тиждень методичної комісії природничо – математичної підготовки та предметів фізичне виховання, Захист Вітчизни, охорона праці
11:05
Тиждень методичної комісії природничо – математичної підготовки та предметів фізичне виховання, Захист Вітчизни, охорона праці

Заходи методичної комісії почались з виставки предметних газет з: хімії, біології, фізики, математики, географії, в яких висвітлені цікаві повідомлення, різноманітні ребуси та загадки.  Учні з  зацікавленням змагались у власній ерудиції, розгадуючи інтелектуальні завдання.

Викладач  Бугай С.М. провів відкритий урок  у групі  №22 з предмета фізичне виховання на тему «Опорні стрибки».  Під час  уроку учні виконували  загальнорозвиваючі  та спеціальні  вправи. В    основній частині уроку, після виконання вправ для розминки  всіх груп м’язів  та суглобів, учні виконували  опорні  стрибки способом «ноги нарізно» через гімнастичного козла  під наглядом викладача, який вказував на допущені помилки. Вчитель  разом з медичною сестрою слідкували за пульсометрією учнів  на уроці.

Молодий  викладач Закерничний О.В.   провів  свій перший відкритий урок з предмета  фізичне виховання  в групі №33 на тему:  « Розвиток сили з використанням тренажерів». На уроці учні з задоволенням виконували вправи на тренажерному  обладнанні. Кожен з них міг  особисто оцінити власну фізичну силу. Обидва уроки  сприяли  розвитку фізичних  якостей учнів.

Викладачі Бугай С. М., Закерничний О.В. провели  першість ліцею з настільного тенісу серед дівчат. Вболівальники з захопленням спостерігали за ходом змагань. За підсумками проведених змагань переможцями стали:

1 місце    -    Волонтирець  Тетяна гр. 63

2 місце     -   Булига Галина гр. 23

3 місце       -   Момченко  Анастасія гр. 63

Викладачі  Смик Л. П., Радік А.М. та Будулуца Т.М.  провели інформаційні повідомлення  на тему «Цікава  хімія.  фізика, біологія, математика» для учнів груп 13, 23, 21.

Відкритий урок  в групі №23 з предмета хімія на  тему « Сульфатна кислота та її солі» провела викладач Смик Л.П.  На уроці  учні вивчили фізичні, хімічні  властивості сульфатної кислоти,  взнали про її застосування та поширення. Учні виконували завдання на актуалізацію  опорних знань,  закріплення вивченого матеріалу,  відповідали на завдання практичного характеру щодо  застосування сульфатної кислоти.

Для учнів  першого курсу викладач Федоряка Т.М.  провела цікаву гру «Ерудити» з предмету географія.   Гра була проведена у формі «Брейн - рингу». Учні з захопленням змагались між собою, відповідали на питання, розгадували географічні загадки, працювали з картою. Впевнену перемогу отримала команда  групи №23.

Молодий  спеціаліст  Радік А. М. також  провів свій перший відкритий урок з фізики  на тему «Перетворення і конденсація. Насичена і ненасичена пара». Урок пройшов цікаво, змістовно. Для досягнення мети уроку  вчитель використовував власно створену презентацію, де в стислій та лаконічній формі виклав навчальний матеріал теми заняття. Робота в парах під час виконання фізичного дослідження надала можливість  підтвердити  припущення, які учні  висловлювали перед її виконанням. Викладач  впевнено використовує інтерактивні технології та різноманітні методи мотивації навчальної діяльності учнів.

Викладачі  Смик Л.П., Радік А. М., Будулуца Т.М. провели гру «Ерудити» з предметів  природничо – математичного  циклу. Протягом гри учні відповідали  на  цікаві питання  з предметів,  виконували практичні завдання,

згадували  основні закони, правила, виконували досліди та пояснювали їх.

В цілому, тиждень методичної комісії пройшов досить насичено та цікаво, своєрідний звіт на наших фото.

        
Переглядів: 576 | Додав: chuiko | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: