200x200

Єдина Країна! Единая Страна!
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Головна » 2016 » Квітень » 4 » Тиждень методичної комісії професій «Кухар», «Продавець продовольчих товарів»
16:40
Тиждень методичної комісії професій «Кухар», «Продавець продовольчих товарів»

Тиждень методичної комісії  професій

 «Кухар», «Продавець продовольчих товарів»

 

З метою підвищення рівня підготовки робітничих кадрів з 21.03.2016р. по 25.03.2016р. проводився тиждень методичної комісії  професій «Кухар», «Продавець продовольчих товарів».

Було заплановано проведення  олімпіади, різноманітних виставок, відкритих уроків, ліцейних конкурсів професійної майстерності, гри «Найрозумніший», інформаційної години.

Тиждень розпочався з виставки газет, які презентували професії, що входять до складу методичної комісії.

21.03.2016 року викладач спецдисциплін Ніколаєнко І.М.. підготувала і провела  олімпіаду з предмета «Устаткування підприємств  харчування» серед учнів групи № 25. Завдання олімпіади містили тестові завдання, що  охоплювали  всі теми програмного матеріалу. Учасники олімпіади впоралися з завданнями.  Найбільшу кількість балів набрала Надвідна Вікторія.

 21.03.2016 року відбулася олімпіада серед учнів груп № 24 та 25 з предмета «Технологія приготування їжі з основами товарознавства», яку підготувала і провела викладач спецдисциплін  Петренко Л.М. Найбільшу кількість балів набрали учениці Надвідна Вікторія та Примакова Іванна.

22.03.2016 р. викладач Ніколаєнко І.М. провела гру «Найрозумніший» для учнів групи № 25, найбільшу кількість балів набрала учениця Надвідна Вікторія, яка знову стала переможницею.

22.03.2016 р. майстер виробничого навчання Левіна В.Г. провела конкурс професійної майстерності у групі № 24 (професія «Кухар»). Учасники конкурсу змагалися в майстерності приготування та креативної подачі салатів. В конкурсі брали участь 6 осіб. За результатами конкурсу перемогу поділили між собою учениці Урманчеєва Катерина та Базалевська Яна. Після конкурсу в фойє ліцею відбулася виставка приготовлених страв. Наступного дня була проведена перевірна робота.

 

24.03.2016 р. викладач спецдисциплін Мазуренко Н.А. дала відкритий урок» з предмета «Товарознавство продовольчих товарів» на тему: «М'ясо домашньої птиці та дичини» в групі 35. На уроці була використана презентація, яка дозволила   ознайомитися з асортиментом домашньої птиці та дичини, а також методами її зберігання.

24.03.2016 р. викладач Ніколаєнко І.М. для  учнів груп №24, 25 професії «Кухар» провела інформаційну годину на тему: «Молекулярна кухня». Учні дізнались багато цікавих фактів про ці страви та технології їх приготування.

 

24.03.2016 р. майстри виробничого навчання Щуцька В.І. та Яремко Л.І. провели конкурс фахової майстерності серед учнів професії продавець.  Учні виконали завдання згідно з навчальною програмою, а саме: провели розрахунок покупців за збірну покупку за допомогою електронного контрольно-касового апарату. Під час виконання робіт учні показали належний рівень навичок, отриманих на уроках теоретичного та виробничого навчання, і техніку розрахунку з покупцями. Також учасники конкурсу підготували та продемонстрували присутнім домашнє завдання у вигляді презентацій на теми незвичайних товарів. Переможцем конкурсу став Герасименко Віктор.  

 

25.03.2016 р. Згідно з планом проведення тижня майстром виробничого навчання професії «Кухар»  Сідень О.М. у групі № 25 був  проведений конкурс професійної майстерності. Учні справилися з поставленими завданнями: вміло організували робоче місце, підібрали необхідний інвентар, інструментарій, посуд для приготування і подачі страв, дотрималися технології приготування страв, норм охорони праці, санітарії та гігієни в роботі. Майбутні кухарі творчо підійшли до оформлення страв, які презентували членам  комісії. За результатами оцінювання конкурсних завдань, переможцем стала Надвідна Вікторія. Після конкурсу в фойє ліцею також відбулася виставка страв.

25.03.2016 р. на першому поверсі ліцею відбулася виставка-ярмарок незвичайних товарів.

      Підсумковим засіданням завершився тиждень методичної комісії професій «Кухар» та «Продавець продовольчих товарів», на якому обговорили заходи, які відбувалися впродовж тижня. Педагоги творчо підійшли до організації навчально-виробничого процесу, розробивши та провівши  уроки виробничого навчання, виставки виробів готової продукції тощо. Проведення таких заходів сприяло активізації учасників навчального процесу до творчої діяльності, впровадженню нових форм і методів навчання.

Переглядів: 712 | Додав: chuiko | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: