200x200

Єдина Країна! Единая Страна!
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Головна » 2017 » Квітень » 20 » Тиждень професій Продавець продовольчих товарів, Офіціант; бармен
14:37
Тиждень професій Продавець продовольчих товарів, Офіціант; бармен

З метою підвищення рівня підготовки виробничих кадрів з 10.04.2017р. по 14.04.2017р. проводився тиждень  методичної комісії  професій Продавець продовольчих товарів, Офіціант; бармен.

Розпочався тиждень із виставки стіннівок.

10.04.17 р. майстер виробничого навчання професії Офіціант;бармен Левіна В.Г.  провела відкритий урок в групі №56 на тему «Попереднє сервірування столу».

11.04.17 р. викладачем Мазуренко Н.А. була проведена олімпіада серед учнів групи № 56 професії Офіціант; бармен, з предмета «Організація обслуговування в ресторанах». 50 тестових завдань були сформовані відповідно до робочої програми курсу. Найбільшу кількість балів набрала учениця Сорока Наталія, яка представлятиме наш навчальний заклад на обласному етапі олімпіад.

11.04.2017 р. була проведена олімпіада серед учнів групи №56 з предметів «Технологічне обладнання» та «Кулінарна характеристика страв» яку провела викладач спецдисциплін Ніколаєнко І.М. Для проведення олімпіади  були сформовані тестові завдання, які охоплювали  всі теми програмового матеріалу.

Всі участники олімпіади впорались з  завданнями. Найбільшу кількість балів набрала учениця Сорока Наталія.

12.04.17 р. учні групи №56 підготували і провели тематичний огляд новин. Під час своїх виступів вони ознайомили учнів ліцею з різними цікавими фактами про Великдень. 

12.04.17 р. був проведений конкурс професійної майстерності професії Офіціант серед учнів групи № 56. Завдання включали виконання теоретичного та практичного завдання.

Теоретичне завдання передбачало виконання тестових завдань з предметів професійно-теоретичної підготовки. За результатами виконання теоретичного завдання,  до практичного завдання було обрано три  учасники це: Сорока Наталія, Тарлапан Вікторія та Матвеєв Іван.

У практичній частині конкурсу учасники давали характеристику посуду та приборам, алкогольним напоям, відкорковували пляшки, наливали келихи та демонстрували  напої з тацею, складали серветки, сервірували стіл до Великодня. За результатами конкурсу найбільшу кількість балів знов  набрала учениця Сорока Наталія.

13.04.2017 р. викладачем спецдисциплін Мазуренко Н.А. був проведений цікавий та змістовний урок із застосуванням ІКТ урок з предмета «Товарознавство продовольчих товарів» на тему «Варені ковбаси».

13.04.17 р. майстри виробничого навчання професії Продавець продовольчих товарів Яремко Л.І. та Щуцька В.І. провели конкурс професійної майстерності у групі № 35. Конкурсна програма передбачала виконання теоретичного та практичних завдань.

Практична частина конкурсу передбачала такі  завдання:

1. Підготовка купюр до здачі та заповнення прибуткового ордеру.

2. Прийняття товару згідно з супровідним документом.

3. Окомір.

4. Перевірка зорової пам’яті.

5. Вирішення виробничих проблемних ситуацій.

6. Визначити, до якої групи відноситься запропонований вид товару.

В змаганні взяли участь найкращі учні: Дяченко Яна, Холод Оксана та Мішіна Любов. За результатами оцінювання всіх конкурсних завдань, переможцем стала Дяченко Яна.

    

14.04.17 р. учнями групи №35 був проведений «Ярмарок до Великодня». Учні та працівники ліцею, які відвідали ярмарок змогли поласувати смачною та запашною випічкою.

Переглядів: 743 | Додав: kulesh240890 | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: