200x200

Єдина Країна! Единая Страна!
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Головна » 2017 » Травень » 22 » Туристичний похід по рідному краю
11:41
Туристичний похід по рідному краю

Туристичний похід – завжди подія для учнівської молоді. З метою військово-патріотичного виховання та популяризації здорового способу життя, поглиблення і закріплення знань і вмінь, отриманих на заняттях з фізичної культури,  19-20 травня 2017  року група юнаків Арбузинського професійного аграрного ліцею під керівництвом викладача предмета «Захист Вітчизни» Колбасенка А.П.  здійснила пішохідний туристичний похід по маршруту: смт Арбузинка – с. Панкратове – смт Костянтинівка – м. Южноукраїнськ – смт Арбузинка.

 Шлях групи пролягав по мальовничим каньйонам річки Південний Буг заповідника Гранітно-степового Побужжя. Учні побачили розвалини старих млина і водокачки, які були побудовані ще позаминулого сторіччя, місця де в період  22-27 березня 1944 року підрозділи 93 стрілецької дивізії Радянської армії звільнили від фашистських військ смт Костянтинівку та  з запеклими боями форсували річку Південний Буг. Далі маршрут пролягав до міста енергетиків Южноукраїнська,  де група відвідала меморіал військової і козацької слави та виставку бойової техніки.

    

    

     Надовго запам’ятаються учням і вечеря біля туристичного вогнища,  і ночівля в палатках, і нелегкі  рюкзаки, і підйоми по скалистим схилам і мальовничі краєвиди рідного краю.

 

 

Переглядів: 499 | Додав: kulesh240890 | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: