200x200

Єдина Країна! Единая Страна!
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Головна » 2019 » Травень » 13 » Турнір пам’яті Олександра Закерничного
13:54
Турнір пам’яті Олександра Закерничного

За ініціативою педагогічного і учнівського колективу ліцею та за підтримки голови об’єднаної територіальної громади Травянка Є.В. було започатковано проведення турніру пам’яті  Олександра Закерничного зі стрільби в інтерактивному тиру.

Закерничний Олександр Вікторович працював у ліцеї викладачем предмета «Захист Вітчизни» та «Фізичне виховання». 16 травня 2015 року загинув біля селища Луганське Артемівського району Донецької області під час проведення антитерористичної операції.

На відкриття турніру було запрошено батьків нашого загиблого колеги, голову районної державної адміністрації Л. Недашківську, голову військового комісаріату С. Самолюка, заступника селищного голови Л. Ружанську та команди від освітніх закладів смт Арбузинки.

  

Представники виконавчої влади виступили зі словами скорботи та подяки батькам, що виховали сина-патріота, висловили надію на мирне небо над нашою Батьківщиною та сподівання на те, що в наступному році інші освітні заклади району також долучаться до участі у турнірі пам’яті…

За результатами змагання маємо такі результати: перехідний кубок отримала команда третьокурсників Арбузинського професійного аграрного ліцею, ІІ місце у команди юніорів ліцею, ІІІ місце у команди загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2 імені Т.Г. Шевченка.

 

Найбільш влучні стрілки команд отримали грамоти.


 

Переглядів: 723 | Додав: Mells_24_08 | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: