200x200

Єдина Країна! Единая Страна!
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Головна » 2015 » Травень » 12 » Урок Мужності «Герої не вмирають»
16:09
Урок Мужності «Герої не вмирають»

Неймовірно важкі випробування впали на долю наших батьків і дідів у роки Великої Вітчизняної війни. До Перемоги, 70 – річчя якої ми відзначаємо, вони йшли крізь 1418 днів і ночей війни. Та навіть гинучи, вони вірили, що все це більше не повториться, що це був останній кошмар на землі.

Як гірко вони помилялися! Сьогодні знову спливає – кров’ю українська земля.

На захист нашої держави стали кращі з кращих, ті для кого Україна понад усе. Наша Батьківщина дочекалася своїх вірних синів – нових українських громадян, патріотів, у яких відродився і з новою силою запалав козацький дух, почуття гідності. А для нас, їхніх дітей матерів, дружин і просто земляків, вони – справжні герої, якими ми можемо гордитися.

Усім тим, хто пройшов вогняними шляхами війни, хто пішов у безсмертя і тим, хто зараз живе серед нас, присвячений урок Мужності «Герої не вмирають», що пройшов у групі 24 Арбузинського ПАЛ на початку травня. Учні і всі присутні пом’янули випускника нашого ліцею Шакулу Андрія, який загинув під Дебальцево, а також схилили голови в пошані перед світлою пам‘яттю всіх, хто загинув на полі бою.

На зустріч були запрошені випускники нашого ліцею Шевченко Дмитро та Доронченко Володимир, які зараз перебувають на ротації. Дмитро був поранений у бою, але живе надією повернутися до бойових побратимів.

Скромні, прості і щирі. Такими, мабуть і є справжні герої.

Згадали учні також і про своїх вчителів: викладача фізики Радіка Андрія Михайловича та викладача фізичної культури Закерничного Олександра Вікторовича. Всі з нетерпінням чекають закінчення війни та повернення до рідного навчального закладу.

Були названі імена випускників нашого ліцею, які стали захисниками Батьківщини, це Котеля Володимир, Філонок Володимир, Буковський Віталій, Козак Олексій, Балан Дмитро, Белкін Іван.

Вони всі стали героями, яких ми повинні пам’ятати через роки і століття, як пам’ятаємо про запорізьке козацтво, духовну еліту українського народу, як пам’ятаємо про героїв Великої Вітчизняної війни. Адже герої не вмирають, вони живуть у пам’яті  та справах наступних поколінь.

    

Переглядів: 569 | Додав: chuiko | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: