200x200

Єдина Країна! Единая Страна!
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Головна » 2021 » Червень » 14 » Відкрите засідання методичної комісії суспільно-гуманітарної підготовки
15:30
Відкрите засідання методичної комісії суспільно-гуманітарної підготовки

9 червня  2021 року в Арбузинському професійному аграрному ліцеї відбулося відкрите  засідання методичної комісії суспільно-гуманітарної підготовки. Метою засідання було підвести підсумки  за 2020-2021 навчальний рік. На засідання завітали методист, представники адміністрації освітнього закладу та голови інших методичних комісій ліцею.

Голова методичної комісії Кур’янова І. В. підкреслила плідну роботу всіх членів методичної комісії, троє з яких атестувалися в поточному році. За результатами атестації Антоненко Світлані Юріївні присвоєно вищу категорію та педагогічне звання «старший викладач»,  двоє інших викладачів підтвердили раніше  встановлені  категорії.

З творчими звітами виступили всі члени методичної комісії, де презентували  результати педагогічної роботи над власною проблемною темою та методичною темою навчального закладу, розповіли про проведені відкриті уроки та позакласні заходи з предметів свого викладання.  Члени МК велику увагу приділяють власному зростанню у професії, проходять курсову перепідготовку, займаються формальною та інформальною самоосвітою, беруть активну участь у вебінарах,  інтернет-конференціях, проводять онлайн-конференції, обмінюючись інформацією про ті чи інші технології дистанційної освіти.

 Під час обговорення звітів виникала жвава дискусія з приводу дистанційного навчання, адже карантинні заходи спонукають освітян опановувати все нові  й нові  технології дистанційного навчання. Доповідачі наголошували на тому, що не всі здобувачі освіти мають відповідне технічне забезпечення, а тому не стовідсотково брали участь в освітньому процесі. Всі прогалини в знаннях здобувачів освіти викладачі надолужували після закінчення карантинних заходів, ефективно використовуючи години консультацій.

Наприкінці окреслили плани на наступний навчальний рік: продовжити роботу по удосконаленню змісту і структури уроків, форм та методів навчання, упроваджувати методи нетрадиційної, нестандартної організації творчої діяльності здобувачів освіти, особливо в умовах дистанційної освіти.

  

  

 

Переглядів: 192 | Додав: Mells_24_08 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: