200x200

Єдина Країна! Единая Страна!
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Головна » 2021 » Червень » 30 » Відкрите засідання МК професій Офісний службовець,Обліковець з реєстрації бухгалтерських даних, Лаборант хіміко-бактеріологічного аналізу
09:17
Відкрите засідання МК професій Офісний службовець,Обліковець з реєстрації бухгалтерських даних, Лаборант хіміко-бактеріологічного аналізу

З метою підведення підсумків роботи за рік та планування заходів на наступний навчальний рік 22 червня 2021 року було проведено відкрите засідання методичної комісії викладачів та майстрів виробничого навчання професій: Офісний службовець (бухгалтерія); Обліковець з реєстрації бухгалтерських даних; Лаборант хіміко-бактеріологічного аналізу; Оператор комп'ютерного набору, на якому розглядався звіт про роботу методичної комісії за 2020-2021 н.р.

Голова МК Ковальська І.В. прозвітувала про роботу методичної комісії за навчальний рік та про власну роботу з виробничого навчання та предметів професійного спрямування.

Викладач предметів професійно-теоретичного навчання професій Офісний службовець (бухгалтерія); Обліковець з реєстрації бухгалтерських даних Димова Т.В. поділилася власним досвідом роботи та застосуванням ІКТ в своїй професійній діяльності, а саме ‒ Prezi (хмарне презентаційне програмне забезпечення), показала презентацію «Поняття про професію Обліковець та Офісний службовець», створену в цій програмі.

Балобанова І.С., викладач предметів професійно-теоретичного навчання професії «Лаборант хіміко-бактеріологічного аналізу» розповіла про напрямки роботи в цьому навчальному році та досвідом участі у всеукраїнському та обласних вебінарах.

Майстер виробничого навчання професії «Офісний службовець (бухгалтерія)» Фурдуй Н.П. поділилася своїм досвідом роботи над реалізацією методичної проблемної теми «Урок виробничого навчання як засіб формування компетентностей офісного службовця відповідно до вимог ринку праці»

Майстер виробничого навчання професії «Обліковець з реєстрації бухгалтерських даних» Шніт Ю.П. нещодавно виступала на обласному засіданні методичної комісії з доповіддю на тему: «Методи інформатизації учнів на різних етапах уроку виробничого навчання.», про що розповіла колегам, також про свій досвід роботи над новим державним стандартом.

Майстер виробничого навчання професії «Лаборант хіміко-бактеріологічного аналізу» Кулєш Н.В. доповіла про використання технологій індивідуалізації навчання на уроках виробничого навчання та поділилася власним досвідом ведення персональних сайтів.

Кулєш В.Ю., майстер виробничого навчання професії «Оператор комп’ютерного набору», розповів про свої напрацювання за 2020 – 2021 навчальний рік, зокрема про розробку тестових завдань в гугл-формах та завдяки конструктору тестів Easy Quizzy та застосування їх для контролю знань на уроках виробничого навчання.

В кінці засідання підвели підсумки проведеної роботи та визначилися з напрямками роботи методичної комісії на наступний навчальний рік.

Переглядів: 204 | Додав: Mells_24_08 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: