200x200

Єдина Країна! Единая Страна!
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Головна » 2021 » Червень » 14 » відкрите засідання мк викладачів природничо-математичних дисциплін та предметів Фізична культура, Захист Вітчизни та Охорона праці
15:30
відкрите засідання мк викладачів природничо-математичних дисциплін та предметів Фізична культура, Захист Вітчизни та Охорона праці

10 червня 2021 року відбулося відкрите засідання методичної комісії викладачів природничо-математичних дисциплін та предметів Фізична культура, Захист Вітчизни та Охорона праці, на якому розглядався творчий звіт про роботу методичної комісії за 2020-2021 н.р.

Голова МК Балобанова І. С. прозвітувала про роботу методичної комісії та власні напрацювання з предметів Хімія та Біологія і екологія.

Поділилася своїм  досвідом роботи над методичною проблемою «Підвищення якості освіти засобами удосконалення творчої співпраці учнів та викладача математики» Кривіцька Н. М.

Радік А. М. розповів про свої методичні напрацювання  над реалізацією методичної проблеми: «Формування ключових груп компетентностей на уроках фізики».

Викладач географії Кур'янова І. В. виступила з доповіддю: «Використання комп’ютерних технологій у географічній освіті».

Викладач біології і екології Кулєш Н. В. доповіла про використання технологій індивідуалізації навчання на уроках біології та поділилася власним досвідом ведення персональних сайтів.

Кулєш В. Ю., викладач фізики та інформатики, поділився напрацюваннями щодо підвищення ефективності уроку шляхом впровадження сучасних технологій навчання.

Досвідом роботи щодо формування здоров’язберігаючої компетентності учнів на уроках фізичної культури поділився Бугай С.М. – керівник та викладач фізичного виховання.

Власний досвід роботи щодо удосконалення творчої співпраці учасників педагогічного процесу на уроках «Захист Вітчизни» презентував колегам Колбасенко А. П.

Пресницька Д. В., викладач предмета Охорона праці, доповіла про розвиток здоров’язберігаючої компетентності учнів ПТНЗ шляхом реалізації міжпредметних зв’язків.

На завершення засідання всі члени МК та гості заходу обговорили специфіку роботи методичної комісії за 2020-2021 н.р. та побажали один одному нових творчих звершень.

      

Переглядів: 203 | Додав: Mells_24_08 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: