200x200

Єдина Країна! Единая Страна!
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Головна » 2018 » Липень » 2 » Випускна урочистість
14:50
Випускна урочистість

Ось і закінчились щасливі, цікаві роки навчання. Настав хвилюючий і незабутній день, коли випускники Арбузинського професійного аграрного ліцею отримують атестати про повну середню освіту  та дипломи кваліфікованих робітників.

Святкова урочистість з цієї нагоди відбулася 27 червня. Крім батьків, рідних та друзів наших випускників, на святкову урочистість завітали  голова районної ради Кошетар В.М., депутати районної ради Солдатова Н.А., Пруднік О.О., начальник відділу економіки райдержадміністрації Зовтун І.А. та педагоги-ветерани   Чмирь Л.М., Подвисоцька Т.Г., Пересунько В.Г.

З найкращими побажаннями виступили  директор ліцею Петренко Л. М., ветерани педагогічної праці, а представники органів державного самоврядування  привітали випускників та нагородили почесними грамотами кращих працівників ліцею.

У самостійне життя вступають учні груп №15, 25, 35, 67,  що здобули професії Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва; слюсар з ремонту сільськогосподарських машин та устаткування, Кухар; кондитер, Продавець продовольчих товарів; обліковець з реєстрації бухгалтерських даних, Офісний службовець (бухгалтерія).

Молодь, яка була активна у різних сферах життя ліцею, отримала подяки та грамоти на додачу до двох найважливіших документів про освіту.

      

Під час святкової урочистості випускники  висловлювали слова подяки своїм викладачам та майстрам виробничого навчання, дарували квіти та зворушливі пісні.

 Бажаємо нашим вихованцям щасливої  трудової долі,  наснаги, та мирного неба!

Переглядів: 902 | Додав: Mells_24_08 | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: