13:24 Виробнича практика майбутніх кухарів та кондитерів. | |
Навчальний процес у ліцеї здійснюється шляхом поєднання виробничого навчання в майстернях та виробничої практики на підприємствах. Виробнича практика майбутніх кухарів та кондитерів в поточному навчальному році проходила на різних підприємствах громадського харчування Арбузинки та Арбузинського району. 14 учнів ліцею з різних груп професій громадського харчування проходять практику у дитячому оздоровчому закладі «Салют», що знаходиться у селі Коблево, на березі Чорного моря.
Саме під час самостійної роботи учні мають можливість відпрацювати всі теми детальної практики та чудову нагоду не тільки ознайомитись з новим технологічним обладнанням а й отримати практичні навички по його використанню.
| |
|
Всього коментарів: 0 | |