200x200

Єдина Країна! Единая Страна!
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Головна » 2017 » Липень » 3 » Виробнича практика майбутніх кухарів та кондитерів.
13:24
Виробнича практика майбутніх кухарів та кондитерів.

Навчальний процес у ліцеї здійснюється шляхом поєднання виробничого навчання в майстернях та виробничої практики на підприємствах.

Виробнича практика майбутніх кухарів та кондитерів в поточному навчальному році проходила на різних підприємствах громадського харчування Арбузинки та Арбузинського району.

14 учнів ліцею з різних груп професій громадського харчування проходять практику у дитячому оздоровчому закладі «Салют», що знаходиться у селі  Коблево, на березі Чорного моря.

            

      

Саме під час самостійної роботи  учні мають можливість відпрацювати всі теми детальної практики та чудову нагоду не тільки ознайомитись з новим технологічним  обладнанням а й отримати практичні навички по його використанню.

 

 

Переглядів: 543 | Додав: Mells_24_08 | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: