15:14 Виробнича практика – перший важливий крок до самостійної праці. | |
Виробнича практика для учнів ліцею є невід'ємною складовою частиною професійної підготовки і проводиться на базі кращих виробничих підрозділів підприємств та організацій, які мають сучасну техніку, високий рівень організації праці, застосовують прогресивні технології. 170 учнів навчального закладу знаходяться на виробничій практиці, де закріплюють професійні навички та вміння. Ліцеїсти навчаються професійного спілкування та роботі в колективі. Кулінарія – це мистецтво, а кухар – творець. Учні груп № 24, 23, 25 доводять істину народного прислів'я. Вони відпрацьовують виробничу практику задля присвоєння, третього та четвертого розряду з професії «Кухар». Базами для кухарів є їдальні, кафе Арбузинського району та ресторани Южноукраїнська, Миколаєва.
Учні професій «Офісний службовець (бухгалтерія)», «Обліковець з реєстрації бухгалтерських даних» успішно використовують здобуті знання, професійні уміння в державних установах та приватних підприємствах.
Майбутні лаборанти чітко дотримуються трудового розпорядку, успішно проводять дослідження, а в деяких випадках навіть виявляють ініціативу, демонструючи відмінні знання.
Наш ліцей співпрацює з сільськогосподарськими господарствами: «Благодатненський птахопром», «Промінь», «Перекотиполе», «Джерело» та іншими. Учні проходять практику, а майстри виробничого навчання – стажування.
| |
|
Всього коментарів: 0 | |