200x200

Єдина Країна! Единая Страна!
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Головна » 2019 » Квітень » 24 » Всеукраїнський день психолога
10:09
Всеукраїнський день психолога

День психолога – свято молоде, але з довгою історією свого визнання. Життя людини непередбачуване та бурхливе, тому іноді людині важко утримувати тяжкість проблем, які випадають на її плечі і вона може втратити надію, віру в себе. А щоб запобігти цьому, нам на допомогу приходять досвідчені спеціалісти – психологи.

23 квітня практичним психологом Арбузинського професійного аграрного ліцею Ковальчук Н.В. був проведений виховний захід з елементами тренінгу на тему «Психологія успіху». Учні познайомились із історією розвитку психології як науки та реалізували невеличку рольову гру, зігравши ролі таких  психологічних явищ і процесів, як Душа, Увага, Характер,  Творчій шлях, Психологія. В результаті суперечки між дійовими особами вияснилося, що цей тандем нерозривний.

На заході були присутні: начальник служби у справах дітей Арбузинської районної державної адміністрації Деменко І.Л., практичний психолог Арбузинська ЗОШ І-ІІІ ст.№2 ім.Т.Г.Шевченка Росоха Д.Ю., та провідний інспектор Арбузинського міськрайонного відділу філії державної установи «Центр пробації» Фоменко А.О., які розповіли про напрямки своєї діяльності та про необхідність психологічної допомоги в роботі їхніх установ.

  

Цікаву зустріч продовжив тренінг, на якому психолог проілюструвала способи досягнення успіху та подолання труднощів на своєму шляху. Завершальним етапом заняття була діагностична методика «Сова».


 

Переглядів: 517 | Додав: Mells_24_08 | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: