200x200

Єдина Країна! Единая Страна!
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Головна » 2014 » Березень » 5 » З 24.02 по 28.02.2014 року в Арбузинському ПАЛ відбувся тиждень суспільно-гуманітарних дисциплін
16:48
З 24.02 по 28.02.2014 року в Арбузинському ПАЛ відбувся тиждень суспільно-гуманітарних дисциплін

З 24.02 по 28.02.2014 року в Арбузинському ПАЛ проходив тиждень суспільно-гуманітарних дисциплін, в плані проведення якого були як відкриті уроки, так і позакласні заходи.

« Муза болю, сумління і гніву. Життя та творчість Євгена Маланюка» - це тема відкритого уроку з української літератури, який пройшов на високій емоційній ноті, і мабуть, не залишив байдужим жодного учня.

Актуальна в будь-який  історичний період тема «Проблема вибору  людини та відповідальність за особистий вибір в романі-притчі  «Чума» Альбера Камю» була розглянута на уроці світової літератури. Є надія, що наші учні зробили висновки і в майбутньому зроблять правильний життєвий вибір.

На відкритому уроці з французької мови учні мали можливість ознайомитись з заморськими департаментами Франції не просто з теоретичного матеріалу, але й завдяки цікавим кіносюжетам. Омріяною стала подорож  департаментами країни, мову якої  успішно  вивчають  наші учні.

З причинами, ходом, наслідками початку ІІ світової війни ознайомились учні на відкритому уроці з всесвітньої історії, де застосовувалися різні види та форми роботи. Особливо ефективною та цікавою  була робота учнів з історичними документами.

Справжнім святом поезії став літературно - музичний  захід «Я памятник  воздвиг себе нерукотворный…». Учні читали поезії О.С. Пушкіна напам'ять, згадували факти з його життя та творчості,  взяли участь в вікторині по казкам великого російського поета.

В ході проведення нашого предметного тижня особливе місце зайняв захід, присвячений 200-річчю з Дня народження Тараса Григоровича Шевченка «Шлях до Тараса…»  Поетичні твори великого українського поета – найкраща прикраса цього свята. В конкурсі на кращого декламатора взяли участь учні всіх груп. Виявлено переможців.

Завершили тиждень суспільно - гуманітарних дисциплін інтелектуально - розважальною грою з усіх предметів.  Учні активно відповідали на відео питання з української та світової літератури,  всесвітньої історії та історії України, іноземної мови та правознавства. На підведенні підсумків учні виказали власну думку, що позитивного вони вбачають в таких заходах і побажали  один одному успіхів в оволодінні новими знаннями. 

     

     


Переглядів: 535 | Додав: chuiko | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: