200x200

Єдина Країна! Единая Страна!
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Головна » 2021 » Березень » 4 » Звіт про проведення тижня методичної комісії предметів суспільно-гуманітарної підготовки
12:44
Звіт про проведення тижня методичної комісії предметів суспільно-гуманітарної підготовки

Місячник методичної роботи в освітньому закладі розпочався 22 лютого виставкою предметних стіннівок з   української та зарубіжної літератури, країнознавчим матеріалом про Велику Британію. 

В цей день викладачами Бойко Т.Є. та Кур’яновою І.В. було проведено навчально-інтелектуальний захід «Цікава  філологія», де  здобувачі освіти груп І-ІІ курсів демонстрували свої знання англійської та української граматики, змагалися у знаннях життя та творчості  українських поетів та письменників, роз’яснювали англійські запозичення, що міцно увійшли у рідну мову, демонстрували розуміння прислів’їв в англійській мові та шукали їх аналоги в українській. Переможцями – інтелектуалами стали  Кулієв Євген (гр.49), Тесля Олексій (гр.20), Аветисян Валерія (гр.30).

24 лютого відбувся відкритий урок англійської мови на тему «Британська кухня». Майбутні кухарі розповідали про страви національної кухні Об’єднаного королівства, порівнювали їх з українськими, працювали з автентичним матеріалом, виконуючи завдання всіх види мовленнєвої діяльності.

Святкова лінійка, присвячена 150 річчю від дня народження видатної української поетеси та письменниці Лесі Українки була проведена викладачем української мови  Бойко Т.Є разом зі здобувачами освіти групи №29, ведучі - декламатори вразили глядачів своїм майстерним виконанням віршів поетеси.

Відкритий урок української літератури на тему «Психологічне розкриття теми еміграції в новелі В. Стефаника «Камяний хрест»»  не залишив байдужим жодного з присутніх на уроці. Актуальна тема сьогодення, переплітаючись із сюжетною лінією твору, викликала в учнів сильні емоції бажання висловлювати  власні думки.

Навчально-інтелектуальний конкурс знавців зарубіжної літератури провела викладач Петренко І.М. Учасники демонстрували обізнаність в творчих здобутках класиків літератури. Переможцями стали Тесля Олексій, Аветисян Валерія, Аджієнко Віктор та Главан Ігор.  

25 лютого відкритий урок зарубіжної літератури на тему «Конфлікт людини та суспільства в творчості Стендаля. Проза ХІХ століття» у  групі №10 пройшов на одному диханні. Викладач майстерно використовувала сучасні методи та прийоми, які органічно впліталися у загальну канву освітнього процесу. Буктрейлер, музика, репродукції картин – все гармонійно доповнювало  розповідь викладача, роздуми та висловлювання учнів.

Аналізуючи проведені заходи, відгуки їх учасників, хочеться відзначити плідну та ефективну підготовку до тижня викладачів методичної комісії суспільно-гуманітарної підготовки.

Переглядів: 327 | Додав: Mells_24_08 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: