200x200

Єдина Країна! Единая Страна!
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Головна » 2021 » Березень » 9 » Звіт про проведення тижня методичної комісії природничо-математичної підготовки
14:50
Звіт про проведення тижня методичної комісії природничо-математичної підготовки

Тиждень методичної комісії природничо-математичної підготовки розпочався 01 березня з виставки предметних стіннівок на актуальні теми сьогодення – «Стоп-коронавірус», «Поради для здоров’я», «Хімізм енергетичних напоїв», а також цікава інформація з математики та фізики.

Викладач хімії Балобанова І.С. провела квест «Хімічний лабіринт» для здобувачів освіти груп 1-го і 2-го курсів, який активізував їх розумову діяльність  та дав можливість перевірити як теоретичні так і практичні знання з предмета. Переможцями хімічного квесту стали Аветісян Валерія ( 1 курс ) та Ніколенко Богдан ( 2 курс ).

   

В цей же день викладач біології Кулєш Н.В. ознайомила здобувачів освіти з правилами інформаційного web-квесту з біології на тему: «Здоровий спосіб життя – шлях до твого здоров’я!», мета якого - зосередити увагу на питаннях, які стосуються здорового способу життя; спонукати берегти власне здоров’я, формувати різко негативне ставлення до паління, алкоголю та наркоманії; якісно розширити знання про проблеми збереження та зміцнення здоров’я як найбільшого багатства у житті людини; підвищити навички роботи з сучасними інформаційно-комунікаційними технологіями та мережею Інтернет. Учасники квесту щодня отримували корисну інформацію та різноманітні завдання на сайті, а також із інформаційних бюлетнів.

Переможцями квесту визначено Карпенка Валерія та Греченка Сергія (гр. № 30).

   

Географічні змагання «Розумники» провела 02 березня  викладач географії Кур'янова І.В. Учасники демонстрували знання з предмета та активно виборювали звання найрозумнішого. Переможцями стали Кулієв Євген (гр. №49), Гиштимулт Дар’я та  Шаповал-Сингаївська Марина (гр.№ 20).

Цього ж дня викладач математики Кривіцька Н.М. провела позакласний захід на тему: «Геометрія у вишивці», метою якого було зацікавити учнів до вивчення математики, спонукати до пізнання національної художньої спадщини через дослідження орнаментики та її символіки, знаходити геометричні фігури в українському орнаменті та з’ясовувати їх значення.

Відкритий урок з математики на тему: «Координати в просторі» проведений викладачем Кривіцькою Н.М. 03 березня був надзвичайно насиченим різноманітними методами та прийомами, що дозволило зробити простим і зрозумілим складний матеріал. Учні активно працювали на уроці та показали гарний рівень знань з математики.

04 березня викладач фізики Кулєш В.Ю. провів позакласний захід з фізики «Прості експерименти у природничих науках», адже для свідомого засвоєння знань теорія має поєднуватися з експериментом. Саме експеримент має задовольняти природну допитливість і дослідницький інтерес здобувачів освіти. Викладач продемонстрував яскраві та ефектні досліди, ті, які можуть бути застосовані в повсякденному житті. Учні з великою цікавістю залучилися до демонстрації дослідів та пояснювали їх.

    

Предметний тиждень закінчився, але продовжуватиметься праця викладачів, які пробуджують творчість і пізнання, підтримують інтерес та бажання вчитися.

Переглядів: 212 | Додав: Mells_24_08 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: