200x200

Єдина Країна! Единая Страна!
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Головна » 2015 » Вересень » 07

          2 вересня педагогічний колектив ліцею взяв участь в покладанні квітів до Меморіалу загиблим воїнам землякам, пам’ятного знаку вдовам і ветеранам, учасникам і дітям війни з нагоди 70-ї річниці завершення Другої світової війни.

          Також цього дня не був забутий Герой, наш колега,  який загинув в зоні проведення антитерористичної операції Олександр Закерничний.  Присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять Олександра, ще раз згадали яким він був енергійним, привітним, позитивним та справжнім патріотом України.

Переглядів: 497 | Додав: chuiko | Дата: 07.09.2015 | Коментарі (0)

 

1 вересня - особливе свято, завжди яскраве, насичене емоціями та хвилюючою атмосферою. Нажаль, цьогорічна урочистість мала гіркий присмак в зв’язку з трагічною загибеллю педагога нашого ліцею. Хвилиною мовчання всі присутні вшанували пам'ять Закерничного Олександра Вікторовича.

 На урочистій лінійці, присвяченій початку нового, 2015/2016 навчального року, зібралися учні, батьки, педагоги. За традицією директор ліцею Петренко Л.М привітала усіх присутніх із Днем Знань, побажала успіхів у навчанні та щоб новий навчальний рік приносив тільки приємні враження! З привітальним словом виступила начальник районного відділу культури Іваненко Валентина Петрівна.

  

... Читати далі »
Переглядів: 575 | Додав: chuiko | Дата: 07.09.2015 | Коментарі (0)