200x200

Єдина Країна! Единая Страна!
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Головна » 2015 » Жовтень » 09

 Перші дні жовтня дарують нам свято, яке ми відзначаємо з особливою пошаною - День працівників освіти.  

 Всіх педагогів у цей день об’єднує радість від вітань, хвилювання від щирих слів подяк, а головне – відчуття важливості й потрібності обраної професії. Це свято усіх, хто глибоко шанує працю педагога, вихователя, наставника підростаючого покоління. І саме в цей день з’являється можливість віддячити Вам за Вашу благородну справу.

 2 жовтня наш навчальний заклад гостинно відчинив двері перед запрошеними   ветеранами-педагогам, гостями та всіма працівниками ліцею.

Зі словами вдячності педагогічній праці виступили: голова Арбузинської районної державної адміністрації  Палій О.В.,  голова районної ради  Захарченко В.А.,заступник селищного голови – Ніколаєнко Є.А. Вони вручили грамоти кращим працівникам  ліцею за натхненну,  ... Читати далі »

Переглядів: 487 | Додав: chuiko | Дата: 09.10.2015 | Коментарі (0)

На черговому засіданні Ради учнівського самоврядування було вирішено висадити Алею слави в  пам'ять про загиблого в зоні АТО викладача Закерничного О.В.  

Для реалізації цього задуму 1 жовтня 2015 року в ліцеї проведено благодійний ярмарок. Учні залюбки виставляли на продаж власноруч виготовлені цікаві витвори,  вишивки, смачні кондитерські борошняні вироби. На зібрані кошти будуть закуплені  саджанці декоративних  дерев, які висадять під час загальноліцейного суботника.

   

Переглядів: 438 | Додав: chuiko | Дата: 09.10.2015 | Коментарі (0)