200x200

Єдина Країна! Единая Страна!
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Головна » 2018 » Червень » 27 » ДКА: підсумки навчання
07:19
ДКА: підсумки навчання
Відповідно до робочих навчальних планів, 25-26 червня відбулася  Державна кваліфікаційна атестація у   випускних групах. Цей етап  є одним з найважливіших показників якості професійної підготовки учнів ПТНЗ. ДКА дає  можливість учням  показати свої знання, вміння та навички, які вони здобули під час навчання у стінах навчального закладу..
Державна кваліфікаційна комісія на чолі з роботодавцями  розглянула підсумкові оцінки  успішності,  результати виконання кваліфікаційних пробних робіт, творчі,   та дипломні проекти. 
            Учні групи №15, що здобували професійно-технічну освіту протягом трьох років за професіями Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва;слюсар з ремонту с/г машин та устаткування успішно захистили творчі проекти. Серед них окрему увагу привернули моделі гідророзподільника Р-80, та електричний стартер СТ - 362 А, стенд «Операції технічного обслуговування тракторів» та презентація «Будова, принцип дії, регулювання та технічне обслуговування сівалки СУПН-8».  Кращі результати отримали Сущенко Олександр, Бурмус Віталій,  Андрусенко Олександр, Нагорний Володимир.

    

            Учні групи №25, що здобували інтегровану професію Кухар; кондитер для захисту диплому підготували 2 муляжі  тортів у національному стилі, виготовили трафарети для прикраси тортів посипкою (7 шт.), створили презентації по технології приготування різних кремів, глазурі, сиропів. Кращі результати отримали Надвідна Вікторія та Пекарська Анжеліка. 

  

            Учні групи №35, що навчалися за інтегрованою професією Продавець продовольчих товарів; обліковець з реєстрації бухгалтерських даних, презентували свої творчі проекти у вигляді тематичних подарункових наборів до 8 березня, Великодня,  Різдва,  Свята закоханих,  Нового року та  інших свят. Декілька учнів створили презентації. Найкращими визнані презентації Дяченко Яни на тему «Історія бухгалтерського обліку» та Чеботар Вікторії «Облік розрахунків з оплати праці». 

    

            Учні групи №67 професії Офісний службовець (бухгалтерія)  для ДКА створили змістовні презентації з багатьох тем навчальної програми предмета «Теорія бухгалтерського обліку». Під час захисту творчих робіт учні давали відповіді на додаткові запитання членів комісії. Кращими учнями, які захистили роботи на високий бал були Лезгіян Еліна, Новікова Інна, Тифанюк Владислав, Ємельяненко Ірина. 

    

  

            Бажаємо нашим випускникам обов’язкового працевлаштування та наснаги в їх подальшій трудовій діяльності. 

 


Переглядів: 582 | Додав: Mells_24_08 | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: