200x200

Єдина Країна! Единая Страна!
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Головна » 2017 » Грудень » 11 » «Нумо, хлопці!»
14:08
«Нумо, хлопці!»

У ліцеї вже стало доброю традицією до Дня Збройних сил України проводити конкурс «Нумо, хлопці!». Цього року військово-спортивні змагання відбулися 7 грудня 2017 року.

Три команди випробовували свої сили в шести конкурсах: «Візитна картка», «Це головне для солдата», «Богатирська сила», «Хімічна тривога», «Снайпер» та конкурс талантів.

    

 Змагання були захоплюючими та цікавими, настрій учасників та вболівальників - святковий. Учні ліцею продемонстрували справжні якості майбутніх воїнів. В паузах для підрахунків балів звучали виступи талановитих вокалістів та майстрів розмовного жанру, що  неабияк надало заходу невимушеної, дружньої атмосфери.

Перемогу в змаганнях отримала команда «Браві вояки» (професія Кухар; кондитер). Богатирську силу продемонстрував член цієї команди, Рибальченко Михайло, який 80 разів віджався від підлоги. Збірна груп ІІ та ІІІ курсів агарних професій «АПАЛанти»  завоювала друге місце. Третє місце зайняли першокурсники з команди  «Патріоти» (професія Тракторист-машиніст с/г виробництва; слюсар з ремонту с/г машин та устаткування), які відважно змагались зі старшими товаришами.

Всіх учасників змагань привітала директор ліцею Петренко Людмила Миколаївна та нагородила солодкими призами.

Переглядів: 475 | Додав: Mells_24_08 | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: