200x200

Єдина Країна! Единая Страна!
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Головна » 2016 » Липень » 4 » Підсумок навчання кухарів.
16:43
Підсумок навчання кухарів.

Кулінарія – це мистецтво приготування їжі. Навчаючись в ліцеї, учні-кухарі оволоділи знаннями та практичними навичками цього цікавого, захоплюючого дійства. Впродовж трьох років сьогоднішні випускники вчилися самостійності, креативності, відповідальності. Ці риси  дуже знадобляться їм на робочих місцях в кафе, ресторанах, барах, їдальнях. Справжні кухарі добре розуміють, що від якості приготування ними страв залежить настрій, здоров’я та навіть життя людей.

         23.06.2016 року, під час державної кваліфікаційної атестації, учні групи №23 яскраво продемонстрували набуті знання та вміння, чітко і аргументовано надавали відповіді на запитання членів атестаційної комісії.

 Матеріально-технічна база смачної професії поповнилася в цьому році стендами, муляжами, презентаціями,навчальними відеофільмами.

Найкращими учнями, що відповідально підготувалися до державного іспиту, були Петренко Вадим, Булига Галина, Качан Олена, Гуцалюк Світлана, Коман Марина, Семенова Валентина та інші.

Ось і завершилось навчання у ліцеї. А далі - довгоочікуваний випуск,  працевлаштування або продовження навчання у вищих навчальних закладах. Сподіваємось, що основа знань та вмінь, закладених під час навчання, буде надійним фундаментом тим випускникам, які вирішили продовжити навчання за фахом, отриманим в ліцеї.

Щасливої самостійної дороги вам, наші дорогі вихованці!

     

Переглядів: 593 | Додав: pryzhyhalinskyimaxim | Рейтинг: 1.7/3
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: