200x200

Єдина Країна! Единая Страна!
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Головна » 2016 » Липень » 04

30 червня  відлунали звуки прощального вальсу для  88 випускників  ліцею.  Дипломи  кваліфікованих робітників отримали за професіями Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва; слюсар з ремонту сільськогосподарських машин та устаткування», Кухар, Продавець продовольчих товарів; обліковець з реєстрації бухгалтерських даних», Офісний службовець (бухгалтерія).

Кращі учні   ліцею були нагороджені грамотами за активну участь у громадському житті ліцею, а  декілька педагогічних працівників  отримали заохочення за сумлінну працю у  навчальному році.

Гості ліцею, представники районної державної адміністрації, районної та селищної рад побажали випускникам миру, щастя, здоров’я, здійснення всіх мрій.

  ... Читати далі »

Переглядів: 619 | Додав: pryzhyhalinskyimaxim | Дата: 04.07.2016 | Коментарі (0)

Кулінарія – це мистецтво приготування їжі. Навчаючись в ліцеї, учні-кухарі оволоділи знаннями та практичними навичками цього цікавого, захоплюючого дійства. Впродовж трьох років сьогоднішні випускники вчилися самостійності, креативності, відповідальності. Ці риси  дуже знадобляться їм на робочих місцях в кафе, ресторанах, барах, їдальнях. Справжні кухарі добре розуміють, що від якості приготування ними страв залежить настрій, здоров’я та навіть життя людей.

         23.06.2016 року, під час державної кваліфікаційної атестації, учні групи №23 яскраво продемонстрували набуті знання та вміння, чітко і аргументовано надавали відповіді на запитання членів атестаційної комісії.

 Матеріально-технічна база смачної професії поповнилася в цьому році стендами, муляжами, презентаціями,навчальними відеофільмами.

Найкращими учнями, що відповідально підготувалися до державного іспиту, були Петренко Вадим, Булига ... Читати далі »

Переглядів: 591 | Додав: pryzhyhalinskyimaxim | Дата: 04.07.2016 | Коментарі (0)