Кулінарія – це мистецтво приготування їжі. Навчаючись в ліцеї, учні-кухарі оволоділи знаннями та практичними навичками цього цікавого, захоплюючого дійства. Впродовж трьох років сьогоднішні випускники вчилися самостійності, креативності, відповідальності. Ці риси дуже знадобляться їм на робочих місцях в кафе, ресторанах, барах, їдальнях. Справжні кухарі добре розуміють, що від якості приготування ними страв залежить настрій, здоров’я та навіть життя людей.
23.06.2016 року, під час державної кваліфікаційної атестації, учні групи №23 яскраво продемонстрували набуті знання та вміння, чітко і аргументовано надавали відповіді на запитання членів атестаційної комісії.
Матеріально-технічна база смачної професії поповнилася в цьому році стендами, муляжами, презентаціями,навчальними відеофільмами.
Найкращими учнями, що відповідально підготувалися до державного іспиту, були Петренко Вадим, Булига
...
Читати далі »