200x200

Єдина Країна! Единая Страна!
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Головна » 2016 » Березень » 22 » Тиждень методичної комісії предметів природничо-математичної підготовки, фізичного виховання та охорони праці.
14:37
Тиждень методичної комісії предметів природничо-математичної підготовки, фізичного виховання та охорони праці.

З 14 березня по 18 березня в Арбузинському професійному аграрному ліцеї проводився тиждень методичної комісії предметів  природничо-математичної підготовки.

Тиждень розпочався з виставки стіннівок, що містили різноманітні цікаві факти зі світу природничих наук, які стали відкриттям для  учнів.

У понеділок викладач математики Кривіцька Н.М. провела  інтелектуальний турнір «Ігри розуму» між учнями груп №35 та №44. Мета  турніру - розвивати логічне мислення, кмітливість, вміння та навички, навчитись розмірковувати та досліджувати складні питання, робити висновки, розвивати інтерес до математики через гру. Учні активно відповідали на питання та уміло виконували завдання. За підсумками перемогу здобула команда групи № 44.

  

У вівторок викладач фізкультури Бугай С.М. провів першість із настільного тенісу. У змаганнях взяли участь представники всіх груп ліцею. Мета - підвищення спортивної майстерності юних спортсменів і визначення кращих гравців. У результаті запеклої боротьби перше місце серед юнаків здобув учень групи №65 Олександр Тифанюк, друге місце отримав учень групи №25 Михайло Рибальченко та третє місце посів учень групи №14 Валентин Мішин. Серед дівчат перше місце отримала учениця групи №35 Яна Дяченко, друге – учениця групи № 24 Яна Базалевська, а третє – учениця групи № 24 Катерина Урманчеєва. Усі переможці нагороджені почесними грамотами та кубками.

  

У середу відбулося два відкритих уроки. Викладач фізики Радік А.М. провів урок на тему: «Властивості рідин. Поверхневий натяг рідини». Мета уроку - ознайомити учнів із особливостями рідкого стану, розкрити природу сил поверхневого натягу, розвивати уміння учнів робити висновки за допомогою спостережень та дослідів. Учні групи № 25 були особливо активними під час проведення демонстраційних експериментів. Для кращого засвоєння нового матеріалу викладач використав різноманітні методи подання інформації.

  

Викладач фізичного виховання Бугай С.М. провів відкритий урок на тему: «Розвиток гнучкості на уроках гімнастики». На початку учні групи  №35 виконали вправи для розминки усіх груп м’язів. Продовженням уроку гімнастики були вправи з драбиною та обручем. Попередні вправи підготували учнів до основного завдання на уроці: стрибки через гімнастичний козел. Більшість учнів виконали вправи з першої спроби та отримали гарні оцінки на уроці.

  

У четвер викладачем Петренко С.І. була проведена виставка малюнків на протипожежну та техногенну тематику. Учні ліцею взяли активну участь у конкурсі. Справжній талант проявила учениця групи №24 Аліна Нетребенко. Найкращі малюнки братимуть участь в обласному конкурсі.

У п’ятницю викладачем біології Рудиком О.С. була проведена лекція на тему: «ГМО за чи проти?». Мета лекції - проінформувати учнів та присутніх викладачів про корисні якості генномодифікованих організмів. Олександр Станіславович доступно розповів про здобуття генної інженерії та представив всі якості нових рослин та тварин.

Переглядів: 577 | Додав: chuiko | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: