200x200

Єдина Країна! Единая Страна!
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Головна » 2016 » Березень » 17

У рамках проведення місячника методичної роботи, з  метою підвищення рівня підготовки виробничих кадрів, з 29.02.2016р. по 04.03.2016р. проводився тиждень  методичної комісії  професій «Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва; слюсар з ремонту сільськогосподарських машин та устаткування»

Тиждень розпочався з виставки газет та відкритого уроку виробничого навчання на  тему: «Розбирання та миття деталей заднього мосту та відновлення пошкоджених різьбових з’єднань» (майстер в/н Щупак Ю.А.). Мета заняття - закріплення теоретичних знань по проведенню діагностики технічного стану, ТО,  та дефектування КПП колісних тракторів. Майстер провів  інструктаж з техніки безпеки та охорони праці, учні отримали практичні завдання, інструменти та обладнання та  досить вдало впорались із поставленими задачами, демонструючи гарні навички в роботі.

01.03.201 ... Читати далі »

Переглядів: 704 | Додав: chuiko | Дата: 17.03.2016 | Коментарі (0)

3 березня в Арбузинському професійному аграрному ліцеї, відбулася концертно – розважальна програма «НУМО, ДІВЧАТА», присвячена Міжнародному жіночому дню.  В конкурсах змагалися дві команди «Леді в чорному» збірна команда груп 44, 33, 65  та команда «Калинонька» збірна груп 24, 25 та 35.

 Перемогу виборювали в справжній битві. В кожному з 6 конкурсів команди намагалися довести, що вони найкращі. Та перше місце дісталося найталановитішим, найромантичнішим, та найрозумнішим «Леді в чорному».

Вітаємо дівчат з перемогою та всіх жінок зі святом 8 березня!

 

... Читати далі »

Переглядів: 689 | Додав: chuiko | Дата: 17.03.2016 | Коментарі (0)

Спитайте у рідних наших військовослужбовців – що таке щастя? І у відповідь ви почуєте: «Живий, живий наш боєць! Раніше я не здогадувалась, що насправді означає слово «щастя». Авжеж, вже знаю, що щастя – це просто життя без війни.»

Сьогодні, коли на рідну землю знову прийшла війна, ми робимо все можливе, щоб наблизити День Перемоги. Спільною молитвою за Україну, за мир і спокій стала урочиста лінійка, яку провели учні гр.24 Арбузинського професійного аграрного ліцею під назвою «Народу мир потрібен, як вода», 29.02.2016р.

Ми віримо, що слова молитви зупинять ... Читати далі »

Переглядів: 535 | Додав: chuiko | Дата: 17.03.2016 | Коментарі (0)